2015. nov 18.

Öribarik – új, időutazós sorozat a Disney Csatornán!

írta: budapest24
Öribarik – új, időutazós sorozat a Disney Csatornán!

A vadonatúj sorozat, az elsősorban a 8-14 éves korosztályt célzó Öribarik november 22-én, vasárnap indul a Disney Csatornán. A sorozat két barátnő kalandjait követi nyomon, akik utazni tudnak az időben, amikor csak akarnak – és néha akkor is, amikor nem. 

bestfriendswhenever.jpg

Shelby és Cyd együtt laknak, mialatt Cyd szülei egy régészeti ásatáson vesznek részt Peruban. A főszereplő lányok személyisége teljesen eltérő: Shelby álmodozó és nagyon rendezett, már-már görcsösen igyekszik minden pillanatot különlegessé tenni. Cyd ugyanakkor laza és gondtalan, és a pillanatnyi vágyai vezérlik: imád például aludni és enni. Különbözőségeik azonban nem akadályozzák meg őket abban, hogy a legjobb barátnők legyenek. 

A szomszéd srác tudományos laborjában történt baleset után a lányok képesek lesznek az időutazásra. Fordulatos barátságuk során megpróbálják eldönteni, hogy mire használják az erejüket: a múlt hibáit próbálják-e meg kijavítani, vagy inkább a jövőbe pillantsanak? Közben igyekeznek megfékezni Shelby csínytevő fivéreit is, akik titokban szerelmesek Cyd-be. Barry, a nagyravágyó, ám gátlásos tudóspalánta és hűséges segédje, Naldo pedig azon ügyködnek, hogy hogyan tudnák megismételni azt a kísérletet, ami lehetővé tette az időutazást. 

A sorozat főszereplői Lauren Taylor és Landry Bender (Crash és Bernstein, A bébisintér), és olyan témákat dolgoz fel humoros hangnemben, mint a barátság, a család, az időutazás és a tinédzserkori problémák.

Az első évad november 22-én, vasárnap 10:30-kor indul a magyar Disney Csatornán!

 

 

Szólj hozzá

Disney Csatorna tv/rádió Öribarik