2015. nov 24.

Nem áll meg az élet a Balaton-felvidéken

írta: budapest24
Nem áll meg az élet a Balaton-felvidéken

Elindultak a 26. Művészetek Völgye munkálatai

2016-ban július 22. és július 31. között rendezik meg Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválját. A 26. Művészetek Völgyében új programelemek, zenei kísérletek, különleges kulturális találkozások várják majd a látogatókat.
11855713_1113147202032314_2092682701226563914_n.png

Hatalmas változásokon ment keresztül az elmúlt években a Művészetek Völgye. A megújulás célja az volt, hogy a fesztivál új életre kapjon, a régi törzsközönsége mellett pedig egy új, művészetekre nyitott, fiatal közösséget is megtaláljon. A Művészetek Völgye egyedülálló a fesztiválok között, ahol a magyar kulturális, zenei, színházi, irodalmi élet színe-java és a közönség együtt ünnepel.

A 25. Művészetek Völgye több mint kétszázezer látogatót vonzott, teltházas koncertek, színházi előadások, beszélgetések kísérték végig a fesztivál tíz napját.

A jubileumi fesztivál kirobbanó sikere után a szervezők gőzerővel dolgoznak a jövő évi műsoron. 2016-ban is a legjobb programokkal, a legkedveltebb, de ritkán látott hazai és nemzetközi előadókkal, különleges hagyományokkal és színvonalas művészi produkciókkal szeretnék szórakoztatni a régi és új közönséget. Mint minden évben, most is nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra, valamint további fejlesztéseket vezetnek be a parkolás könnyítésére és az újabb szálláslehetőségek, sátorhelyek kialakítása is folyamatban van.

A jövő évi fesztiválra 10 napos és 5 napos bérletek most limitált példányszámban, díszkiadásban, különösen kedvezményes áron rendelhetők online, ingyen házhozszállítással a TIXA rendszeréből vagy kaphatóak a Kaláka Zeneboltban, az Ajándék Terminálon és a decemberi WAMP vásárokon. 

A Művészetek Völgye nyáridéző videoklipje itt szürke, téli napokra.

Szólj hozzá

fesztivál program 26. Művészetek Völgye