2015. nov 26.

MOSTANTÓL MEGÉRI ZSEBRE TENNI A NYUGTÁT!

írta: budapest24
MOSTANTÓL MEGÉRI ZSEBRE TENNI A NYUGTÁT!

MÁR EGY KIFLI NYUGTÁJÁVAL IS NYERHET A NYUGTALOTTÓN!

A mai napon hazánkban is elindult a szomszédos országokban már jól ismert és népszerű Nyugtalotto. Habár a magyar Nyugtalotto nem kormányzati szervezésű, és a szervezők fő célja egy népszerű online játék elindítása hazánkban, azonban a játék elterjedése várhatóan a nyugtaadási fegyelem erősödését is eredményezni fogja.
nyugtalotto_logo.jpg

A mai naptól, a hazánkban is elérhető Nyugtalottón a vásárlók egy gyors regisztrációt követően az online pénztárgépek által kiállított, a feltöltés idejéhez képest aznapi, vagy előző napi nyugtákkal indulhatnak az értékes nyereményekért.

A vállalkozó kedvű vásárlók naponta akár két nyugtát is – összeghatár nélkül – tölthetnek fel a www.nyugtalotto.hu weboldalon keresztül, hogy a játék legelső sorsolásán, 2015. december 21-én nagyobb eséllyel indulhassanak az értékes nyereményekért, a két darab iPhone 6 okostelefonért vagy a nettó 1 250 000 forintos fődíjért.

„Fő céljaink egyike, hogy a Nyugtalottónak is olyan hagyományt teremtsünk Magyarországon, mint az itthon méltán népszerű Ötöslottónak. Reméljük, hogy rövid időn belül a magyar háztartások ezrei izgulják végig a sorsolások napját, és sok szerencsésnek változtatja meg az életét a Nyugtalotto. A játék bevezetésével mindenképpen erősödni fog a vásárlók hajlandósága, hogy elkérjék a nyugtákat a vásárlások során. Célunk, hogy a hazai online felületek egyik meghatározó szereplőivé váljunk a jövőben.” – mondta el a kezdeményezésről Krátky Attila, a Nyugtalotto Kft. ügyvezetője.

A Nyugtalotto egy sorsolásos nyereményjáték, amelyre már egyetlen egy darab nyugtával is pályázhat az, aki betöltötte a 14. életévét és magyarországi vásárlás során kapott nyugta AP kódját feltölti a www.nyugtalotto.hu weboldalon keresztül.

A játék során jelenleg az online pénztárgépek által kiállított nyugtákat fogadják el, amelyekből egy játékos naponta akár két darabot is feltölthet. A játék a szervezők tervei szerint jövő év elejére kibővül a számlasorsolással, a feltöltött bizonylatok feltöltéskor történő azonnali sorsolásával és a szponzorok által felajánlott különdíjak sorsolási lehetőségével is.

Az első Nyugtalotto sorsolás 2015. december 21-én lesz, ahol egy szerencsés nyertes hazaviheti a nettó 1 250 000 forintos fődíjat, továbbá két darab iPhone 6 okostelefon is gazdára talál. A játék az első sorsolást követően azonnal újabb sorsolásokkal megy tovább, így az érdeklődőknek érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a www.nyugtalotto.hu-t.

Hogyan működik a Nyugtalotto?

  • A Nyugtalotto egy ingyenes sorsolásos nyereményjáték, melyben minden 14. életévét betöltött magyar, vagy külföldi állampolgár egy gyors regisztráció után vehet részt a magyarországi üzletben vásárolt nyugta AP kódjának és a nyugtán szereplő időpontnak feltöltésével.
  • A vásárló a vásárlásról kapott nyugta AP kódját és az időpontot a vásárlás napján, vagy legkésőbb másnap töltheti fel a www.nyugtalotto.hu weboldal felületén, így automatikusan részt vehet a soron következő, 2015. december 21-ei sorsoláson.
  • A nevezők naponta akár két darab nyugtával is részt vehetnek a sorsoláson, minél gyakrabban tölt fel valaki nyugtát, annál nagyobb az esélye a sorsolásokon.
  • Szervezők a nyerteseket a regisztráció során előzetesen megadott e-mail címen értesítik a sorsolást követő 7 napon belül.

A magyar Nyugtalottóról minden tovább információt a következő linkeken talál: Weboldal

Blog

Facebook

Szólj hozzá