2015. nov 26.

VIDÉK: Győrben is csőre töltötték a hajzselét

írta: budapest24
VIDÉK: Győrben is csőre töltötték a hajzselét

Kifejezetten nagy érdeklődés kísérte a Grease musical sztárjait, Vastag Csabát és Görgényi Fruzsinát Győrben. Az Audi Arenában ugyanis december 5-én mutatják be a legendás musical magyar szuperprodukcióját. 20 évvel a legutolsó magyar Grease-változatot követően színművészek az előadás helyszínén beszéltek eddigi tapasztalataikról és érzelmeikről.

grease_1.jpg

A bájos gimnazistát, Sandyt alakító ifjú színésznő készséggel mesélt az előadásról.

„Talán túlzottan is beleélem magam a szerepbe, hiszen Sandyhez hasonlóan én is egy lánybanda tagja voltam középiskolában. Ráadásul ahogy Sandy és Danny hatalmas szerelemre lobbannak egymás iránt, úgy én is az előadásokon kicsit belezúgok partnerembe, Csabába.”  - mondta nevetve a művésznő, aki szerint a szakmai szimpátia nem adhat okot a találgatásokra.  

A főszereplő Danny-t megszemélyesítő Vastag Csaba bízik benne, hogy a fővárosi, a veszprémi, a pécsi és a szombathelyi hatalmas sikert követően Győrben is szeretni fogják őket és az előadást. A 33 éves X-Faktor nyertes egyik nagy szerepálma volt Danny bőrébe bújni a musicalben.

grease_duett_1.jpg

Ez a szerep minden várakozásomat felülmúlja. Ez a történet egy középiskolai love story, az eddigi tapasztalatok alapján a közönség imádja az előadást. Sokszor együtt énekelnek, és néha hangosan sikoltoznak a slágerek hallatán a rajongók. Az is különleges ajándék számomra, hogy öcsém, Vastag Tamás is játszik a Grease-ben.” – mesélte a háromszoros Fonogram-díjas énekes.

Az is kiderült, hogy rádiós DJ-t, Vince Fontaine-t december 5-én, Győrben Gesztesi Károly alakítja. A Grease a tini érzelmekről, szerelmekről szól, ám a legendás 1978-ban bemutatott amerikai filmet követően valamennyi korosztály számára élmény felidézni az örökzöld slágereket, és a mindent átható életérzést.

grease_gyor2.jpg

A Grease munkatársai a győri beszélgetés végén arról biztosítottak mindenkit, hogy a lehető legprofibb fény- és hangtechnikával érkeznek. Minden bizonnyal komoly érdeklődés mutatkozik a jegyek iránt, így jó esély van a teltházas előadásra.
grease_gyor1.jpg

 

 

Szólj hozzá

program Grease