2015. nov 30.

Különleges partin vonultak fel hazánk legcsinosabb hölgyei

írta: budapest24
Különleges partin vonultak fel hazánk legcsinosabb hölgyei

Bemutatták a Miss Balaton 2016-os naptárat

Gyönyörű nők, látványos divatbemutató, hajnalig tartó parti: így debütált a Miss Balaton by Cosmopolitan 2016-os naptárja. A szépségverseny döntőseivel bulizott többek között Horváth Éva, Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina, Debreczeni Zita, Vajna Tímea, Nyári Dia, Magony Szilvi, Lipcsei Betta, Dobó Ági, Polgár Kriszti a Buddha-Bar Budapestben.

A napfényes Portugáliát idézték a hűvös Budapestre a Miss Balaton szépségei. A verseny győztese, Viczián Csilla fantasztikus lehetőségnek tartja, hogy elutazhattak az Atlanti-óceán partjára, ahol a habok és sziklák között készültek róluk a képek.

"Nagyon élveztük a fotózást, én személy szerint nem is éreztem munkának, olyan kellemes volt a hangulat" – kezdte Csilla. "Mostanában sokszor eszembe jut, hogy vajon milyen lesz a 2016-os verseny. Több barátnőm is mondta már, hogy a képek és beszámolók, amiket megosztok az oldalamon, az ő kedvüket is meghozták a jelentkezéshez. Ők is látják, hogy nap mint nap fantasztikus lehetőségeket kapok. Szerencsére a párom, Gergő mindenben támogat, jól esik, hogy most is itt volt velem, és neki is legalább annyira tetszettek a naptárfotók, mint nekem."

divatbemutato_2.jpg

A partira férjével együtt érkezett Epres Panni, aki a verseny kezdetétől tanácsadóként támogatta a szépségeket.

"Ritkán járunk bulizni Tiborral, de az biztos volt, hogy ezt az estét nem hagyhatjuk ki, hiszen már nyár eleje óta figyeltem és segítettem a lányokat, szerettem volna jelen lenni, amikor egy ilyen nagyszabású eseményen mutatják meg magukat" – kezdte Panni, aki az elkészült naptár képeiről is mesélt. "A letisztult, klasszikus világ áll legközelebb hozzám, és úgy gondolom, hogy Ajkai Dávid képei is ezt a stílust képviselik. Semmi harsányság vagy szükségtelen feltűnés, csak az igazi nőiesség sugárzik át a fotókon."

Dukai Regina sem most találkozott először a Miss Balaton döntőseivel, hiszen ő is tanácsaival segítette őket a verseny és a fotózás során.

"Több szépségversenyen részt vettem már, de ilyen fantasztikus csapatot még sehol nem láttam. Folyamatosan törődnek a lányokkal, odafigyelést és gondoskodást kapnak a stáb minden tagjától és ez az energia meghozza gyümölcsét, hiszen a csajok sokkal magabiztosabbak, mint korábban" – mondta el Regina.

A hajnalig tartó, divatbemutatóval egybekötött bulin Horváth Éva versenykoordinátor, a VIVA műsorvezetője, Iszak Eszti, Epres Panni, Benedek Tibor, Dukai Regina, Lipcsei Betta, Magony Szilvi mellett ott volt többek között Vajna Tímea, Debreczeni Zita, Gianni, Edvin Marton és felesége, Nyári Dia, Dobó Ági, valamint Polgár Kriszti is.

 nyari_diana.jpg

Szólj hozzá

bulvár Miss Balaton