2015. dec 02.

Hihetetlen történetek: rajongó rúgott Sipos Petibe

írta: budapest24
Hihetetlen történetek: rajongó rúgott Sipos Petibe

25. születésnapja alkalmából nagyszabású dedikálással lepte meg rajongóit az Irigy Hónaljmirigy. Miközben szorgosan osztogatták az autogramokat, visszaemlékeztek arra is, hogy az elmúlt negyed évszázad alatt milyen vicces, néha kellemetlen élményeket éltek át, egy-egy ilyen alkalommal.

sipostomi_imi.jpg

A mirigy tagjai legendásan jó kapcsolatot ápolnak rajongóikkal. A fiúk igyekeznek mindig kedvesen és barátságosan viszonyulni azokhoz, akik egy-egy aláírásra, vagy baráti szóra vágynak tőlük. Az elmúlt 25 év alatt azonban akadt olyan, aki nem viszonozta a mirigyek kedvességét.

„Évekkel ezelőtt odalépett hozzám egy jól szituált idős hölgy egy majálison, hogy adnék-e egy aláírást, természetesen igent mondtam, mire kezembe nyomta a papírtálcát, amelyről a kolbászt már elfogyasztotta… természetesen a zsíros felével. Olyan is volt, aki hozzám se szólt, csak egy kicsit belém rúgott és nyújtotta a papírt. Egyszer pedig egy áruházban dedikáltunk, ahol egy úr egy bontatlan írható CD-t hozott aláíratni, és közölte, ő erre fogja átmásolni az akkor kiadott lemezünket” – emlékezett vissza Sipos Peti a Jófogás Találkozási Ponton rendezett dedikáláson.

„Volt olyan időszak, amikor mindenki a mobilja hátuljára kért aláírást… hát nem volt egyszerű feladat. Tőlem pedig sokan azt kérték, hogy a dobverőt dedikáljam, ez is elég nehéz küldetésnek tűnt, de kitaláltam, hogy készítek egy bélyegzőt, ami azóta nagyban megkönnyítette a dolgomat” – vette át a szót Kabai Laci.

„Velünk is előfordul, hogy hölgyek a keblükre kérnek aláírást, azonban a hozzánk hasonló őrült férfirajongók ezen felbuzdulva néha úgy érzik, ezt ők sem hagyhatják ki. Ezt a kérést általában nem vállaljuk, mivel a szőrös mellkason elcsúszik a toll” – tette hozzá nevetve Sipos Peti, aki azt is elárulta, pályafutásuk során több ezer kezet és lábat dedikáltak már. 

A nyolc kan bízik benne, hogy a jövőben is sok-sok aláírást kioszthatnak majd, ezzel is mosolyt csalva rajongóik arcára. A zenekar december 18-i szuperkoncertjén is igyekszik majd a közönség kedvében járni, hatalmas show-val várnak mindenkit a Papp László Budapest Sportarénában.

Szólj hozzá

IHM Sipos Peti Irigy Hónaljmirigy