2015. dec 06.

„Molnár Andi nehéz sorsú gyerekekkel készül az ünnepekre”

írta: budapest24
„Molnár Andi nehéz sorsú gyerekekkel készül az ünnepekre”

Molnár Andrea a Szombat Esti Láz című műsor egyik győztes táncművésze, a napokban ünnepli a 33. születésnapját, mely alkalomból arra gondolt, hogy ezúttal inkább ő kedveskedik meglepetéssel másoknak.

Andi nagyon szereti a gyerekeket, fontosnak tartja, hogy legalább az ünnepek közeledtével segítsen a kicsiken.

„A karácsony közeledtével még érzékenyebb vagyok a jótékonysági felkérésekre, mikor Siklósról kerestek, hogy a helyi, nehéz sorsú gyerekekkel közösen készülődjek az ünnepekre, azonnal igent mondtam. – kezdi Andi - aki a Hotel Castello meghívására érkezett a mediterrán kisvárosba, ezzel pedig nagy örömet szerzett 8 kisiskolásnak, akik hátrányos helyzetűkből kifolyólag nem mindig élhették át a készülődés örömét! - a gyerekek nagyon boldogok voltak, és örültek az együtt töltött napnak. A sok kis apró kéz megállás nélkül alkotott, szebbnél szebb adventi koszorúk készültek. Még szerencse, hogy zsűrizni nem kellett őket, mert nem tudtam volna kiválasztani, hogy melyik a legszebb.”- meséli a táncos művész.

„Volt néhány kislány, akik szegfűszeget szúrtak narancsba, ezek a finom illatok, és a háttérben szóló téli dalok igazi ünnepi hangulatba hoztak minket. A mézeskalácsot is együtt szaggattuk ki, majd díszítettük fel a gyerekekkel, sőt a sodrófákkal még szövetséget is kötöttünk egymással. A gyerekeknek pár tánclépést is megmutattam, igaz a fiúk kicsit bátortalanok voltak közben.” – kacag fel Andi.- A meglepetésből én sem maradtam ki, mert a gyerekek váratlanul megajándékoztak egy szülinapi tortával, ugyanis megtudták, hogy néhány nap múlva ünnepelem a születésnapomat. Hangosan énekelték nekem a Happy Birthday-t, nagyon megható pillanat volt ez számomra.”

A Castello hotel jóvoltából a gyermekek finom ebédet és Mikulás csomagot is kaptak. Csillogó szemekkel örültek mindenek, ami körülvette őket. A napot egy önfeledt, közös fürdőzéssel zárták Andival. Nagyon jól érezték magukat a medencében, sajnos sokan közülük az idén még nyaralni sem jutottak el.

Molnár Andrea szeretettel búcsúzott el a gyerekektől, és örült neki, hogy a közös adventi készülődéssel boldog pillanatokat okozhatott számukra, ő pedig, egy különleges születésnapként fog emlékezni erre a napra.

Szólj hozzá

bulvár