2015. dec 07.

A nézők kedvencei a FEM3 Caféban!

írta: budapest24
A nézők kedvencei a FEM3 Caféban!

Különleges adáshéttel készül a FEM3 Café. Hétfőtől péntekig visszatérnek az évad kedvenc vendég műsorvezetői. Rubint Rékával indult a hét.

rovatblokk_39_2_325x183.jpg

Advent harmadik hetében különleges meglepetést tartogat nézőinek a FEM3 Café. Visszatérnek azok a vendég műsorvezetők, akik korábban a nézők kedvencei voltak. Rubint Réka, Szandi, Bódi Margó, Hódi Pamela már bizonyított a FEM3 Caféban, hiszen egy-egy hétig vezettek műsort Váczi Gergely oldalán. Újoncként csatlakozik a csapathoz Görög Zita, akinek Trendmánia című műsora szombaton debütált a TV2-n. A hölgyeknek ezúttal „nehezített pályán” kell teljesíteniük: Berki Krisztián oldalán ülnek majd a műsorvezetői fotelben. Első hallásra megrémültek a feladattól, mert Váczi Gergely profizmusa megnyugtató volt a számukra, biztonságot adott nekik a két és fél órás élő adásban, de végül mindegyikük úgy döntött, bevállalja a Berkit. A hetet Rubint Réka kezdte, aki nagyon elégedett volt műsorvezető-társával.

- Nem voltak előítéleteim Berkivel kapcsolatban, mert én szeretem megismerni az embereket személyesen. Korábban már találkoztunk párszor, de csak futólag. Nagyon pozitív tapasztalat volt a mai műsor. Krisztián nagyon segítőkész és jó fej volt. Nagyon jól éreztem magam.– nyilatkozta Réka.

Krisztián nagy reményekkel vágott neki a hétnek.
- Óriási lehetőség ez a számomra, igazi „éles helyzet”, hiszen minden nap új feladat egy új személyhez alkalmazkodni. Kiváló tanulási lehetőség, és az meg külön öröm a számomra, hogy ilyen neves hölgyekkel dolgozhatok. Az első napon már túl vagyunk, Rékán pedig ezúttal is látszott, hogy a sport világából jön: nagyon fegyelmezett, nagyon felkészült, és simán bevállal minden olyan helyzetet, amit egy ilyen műsorban a műsorvezetés megkíván. – nyilatkozta Berki Krisztián.

A legjobban Bódi Margó tart Krisztiántól: - Félek, hogy be fog szólni nekem, de majd visszaszólok neki.

Egyvalakinek kell csak a héten nélkülöznie a Berkit: Hódi Pamela párja pénteken Váczi Gergely lesz.

Szólj hozzá

tv