2015. dec 07.

Gunagriha – Nem Titok

írta: budapest24
Gunagriha – Nem Titok

Nem titok hogyan légy boldog és hogyan élj szenvedések nélkül. A könyv megoldást kínál az élet dolgaira; nyíltan, őszintén és tabuk nélkül! Indulj el a "leghosszabb útra". Az útra befelé. 

nem_titok_konyv.jpg

„A híres svéd diplomata, volt ENSZ Főtitkár, Dag Hammarskjöld mondta hajdanán, hogy a világban tartós fejlődést mindaddig nem tudunk elérni, amíg mindannyian el nem indulunk a „leghosszabb útra”. Az útra befelé. Legyen ez a könyv inspiráció egyesek számára, hogy elinduljunk befelé. Legyen inspiráció arra, hogy felismerjük, a világ mi vagyunk. Valamikor rá kell végre jönnünk arra az alapvető, létünket meghatározó igazságra, hogy nem mi vagyunk a világban, hanem a világ van bennünk. Ott pedig azt teszünk vele, amit akarunk. Amit mi akarunk, és nem, amit a világ akar. Nem a világ szabja meg, hogy milyenek vagyunk. Hanem igenis mi szabjuk meg, hogy milyen a világunk. Felejtsd el a régi életmódot! Az elvárás csak a csalódáshoz vezet. Hiába várod el, hogy megváltozzon a hibákkal telt, kritizált világ. Nem fogja megtenni. Jobb világ csak a te, saját, feltétel nélküli jóságodban képes megszületni. Felejtsd el a régi stílust, a harcot! Ölhetsz és megöletheted magad, úgysem tudod legyőzni a világot. A világgal szemben csak magadban tudsz sikeresen, biztosan és tartósan győzni. Lám csak, a világ megváltozott.

Felejtsd el a berögződött felfogást! Nem másokon múlik a rendszer, csak rajtad. Nem kell másokra várnod, hogy elinduljanak befelé egy jobb világért. Rajtad múlik! Csak Te, egyedül csak Te kell, hogy megtedd! Tied az első lépés, az utolsó is, és minden, ami közte van! Te számítasz, és csakis Te vagy a megoldás!”Gunagriha, www.sorsnavishop.hu

 

Szólj hozzá

Gunagriha