2015. dec 07.

Ünnepi hangulat a Disney Csatornán!

írta: budapest24
Ünnepi hangulat a Disney Csatornán!

A Disney Csatorna bemutatja a kedvenc sorozataid speciális karácsonyi részeit, sőt, mindenki kedvenc Micimackója és az egész Százholdas Pagony is ünnepel.

Új karácsonyi részekkel jelentkezik a Király páros, a Crash és Bernstein, a Riley a nagyvilágban, a Laborpatkányok és az Austin és Ally is december 7. és 11. között.

Nézd meg a sorozatok különkiadásait december 7-11-ig mindennap 19:00-től csak a Disney Csatornán!
wpooh_1sheet_pyika01l_l.jpg

Micimackó – Boldog új mackóévet

Az év vége közeledtével mindenkit átjár az ünnep szelleme, a szeretet és a béke. Kicsik és nagyok egyaránt várják a karácsony és az újév beköszöntét: a Százholdas Pagony lakói sem kivételek.

Ebben az ünnepi filmben Micimackó és barátai rengeteg izgalmat és fordulatot tartogatnak számunkra, és egy olyan esemény is történik, ami akár alapjaiban megváltozathatja a Százholdas Pagony lakóinak életét. Micimackó, Malacka, Tigris, Nyuszi, Kanga, Zsebibaba és Bagoly közösen ünneplik a karácsonyt, és megajándékozzák egymást. Az ünnep végeztével elkezdik az újévi készületeket is. Nyuszi bulit szervez barátai számára, de közben állandóan megzavarják őt, ezért érthető módon durcás lesz, sőt, még azt is fontolóra veszi, hogy elköltözik a Százholdas Pagonyból. Micimackó és a többiek természetesen ezt nagyon nem szeretnék, ezért kieszelik, hogy újévkor olyan fogadalmat tesznek, ami talán maradásra bírhatja Nyuszit.

wpooh_1shtbk_pyiba04l_l.jpg

Kíváncsi vagy, milyen ígéretet tesznek a Százholdas Pagony lakói? Akkor ne hagyd ki az ünnepi Micimackó filmet december 12-én, szombaton 07:50-kor a Disney Csatornán!

Szólj hozzá

tv Disney Csatorna tv/rádió