2015. dec 09.

Rangos szakmai díjat nyert a tenyek.hu

írta: budapest24
Rangos szakmai díjat nyert a tenyek.hu

Mindössze az indulása után pár hónappal, Minőségi díjjal jutalmazta a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat a TV2 Csoport hírportálját. A tenyek.hu magas színvonalú tartalmi és technikai kivitelezését ismerte el a bizottság.

logo_26.png
Idén 14. alkalommal került megrendezésre az online kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, 'Az Év Honlapja' pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 280 nevezés érkezett. 

A TV2 Csoport szeptember végén elindított önálló hírportálját a zsűri a Média kategória Minőségi díjával tüntette ki. Az ismert szakemberekből álló bizottság a kiválasztott weboldalakkal kíván példát mutatni, hogy miként lehet komolyan venni az online jelenlétet, kiszolgálva ezzel az ügyfelek minden igényét. A tenyek.hu személyre szabható funkcióinak, innovatív technikai megoldásainak és állandóan frissülő, hiteles tartalmainak köszönheti az elismerést.  

„Nagyon büszkék vagyunk a tenyek.hu sikereire. Az önálló hírportál indulásának első hete óta majdnem megnégyszereztük az oldal látogatóinak, valamint az oldalletöltések számát is” – mondta Nádas Gergely, a tenyek.hu főszerkesztője.

Szólj hozzá

tv