2015. dec 10.

10 MÓDSZER, AMIVEL VARÁZSLATOSSÁ TEHETED SZERELMED KARÁCSONYÁT

írta: budapest24
10 MÓDSZER, AMIVEL VARÁZSLATOSSÁ TEHETED SZERELMED KARÁCSONYÁT

A karácsony az év legboldogabb időszaka, amit legszívesebben a szeretteinkkel töltünk. A karácsonyi hangulat és az ajándékozás ennek elengedhetetlen része. De vajon mindannyian azt kapjuk, amire vágyunk? A Durex Érzéki Síkosítók kutatásából kiderült, hogy 6-ból 1 ember (15%) úgy érzi, párjuk a lehető legrosszabb ajándékot választja neki karácsonyra.

Bár a karácsonyi időszak sokak számára egyenlő a rohanással, kapkodással és az ezekhez társuló stresszel, figyelj oda arra, hogy a partnereddel eltöltött idő valóban különleges legyen. Sok ember azt állítja, jobban szeret adni, mint kapni - miért korlátozódnál kizárólag a karácsonyi ajándékokra? Susan Quilliam-től, a Durex Szex és párkapcsolat szakértőjétől 10 karácsonyi szex tippet kapsz ajándékba, hogy az ünnepek varázslatosabbak legyenek, mint eddig bármikor.

A megkérdezettek fele (50%) legjobban azt az időt várja, amit karácsonykor a párjával tölthet.

lm0cbc1ew6xvwe6sgwa7ueb6wd1jyflzoncwhwp5idy.png

Ajkainkban 100-szor több idegvégződés található, mint az ujjbegyeinkben

10 HUNCUTKODÁS A FAGYÖNGY ALATT

Ismered az angolszász hagyományt, mely szerint fagyöngy alatt szabad a csók? Ajkainkban 100-szor több idegvégződés található, mint az ujjbegyeinkben, ezért gondoskodj róla, hogy a házban mindenhová jusson fagyöngy.

Kezdd lassan: először csak apró puszikat adj párodnak, és finoman érintsd meg pár helyen, mielőtt fokozatosan a nyelvedet is bevonod a játékba. Ha partnered nyitott rá, finom harapdálásokkal fokozhatod a kedélyeket. Nem kell, hogy csak az ajkaira korlátozódj: csókolgathatod az ujjait, vállát, fülét, és a nyakát; az ott található ún. bolygóideg egészen a nemi szervéig fut, így a nyak bevonásával egy varázslatos borzongásban részesítheted párodat. 

Ha egy érzéki meglepetéssel is szeretnél készülni, rukkolj elő egy váratlan trükkel. Igyál egy korty pezsgőt, és lassan csöpögtessétek a buborékos csodát párod szájába, vagy adogassatok egymásnak egy szaloncukrot csókolózás közben.

9 ADVENTI VÁRAKOZÁS

Mit tehettek olyankor, ha nem tudjátok együtt tölteni az ünnepeket? 

Írj néhány szexi üzenetet - minden napra jusson egy, amit külön kell töltenetek. Ezt csempészd bele párod táskájába, hogy csak akkor találja meg, amikor megérkezik úticéljához, vagy - ha te vagy az, akinek el kell utaznia, - amikor már elindultál.  Egyeztessetek szexi videóhívásos randit egy olyan időpontra, amikor senki nem zavarj meg titeket, és részletekbe menően meséljétek el egymásnak, mint csinálnátok a másikkal, ha együtt lennétek. 

Ha nem sikerül becsempészni a mindennapokba egy kis kettesben töltött időt, akkor se keseredj el, mert így annál édesebb lesz a viszontlátás. Helyette töltsd azzal a szabadidődet, hogy eltervezed, pontosan hogyan fogod megédesíteni az újra együtt töltött perceket. Tervezd el, hogy pontosan hogyan fogod megédesíteni az újra együtt töltött perceket. Ha nem látod, mi történik körülötted, minden idegszáladat izgatott várakozás tölti el.

8 ÜNNEPI CIRÓGATÁSOK

Ha szeretnél valami egészen különleges izgalmat vinni a karácsonyi szeretkezésetekbe, kösd be párod szemét. Ha nem látja, mi történik körülötte, minden idegszálát izgatott várakozás tölti el. 

Kösd be szerelmed szemét, mielőtt elkezded különböző módszerekkel kényeztetni: a karácsony remek alkalmat nyújt arra, hogy olyan dolgokat is kipróbáljatok, amikre az év többi részében nem lenne lehetőségetek. Csiklandozd párod meztelen testét karácsonyi boával. Cirógasd az erogén zónáit törhetetlen karácsonyfadíszekkel - le is hűtheted őket, hogy még különlegesebb hatást váltsanak ki. 

Váratlanul kezdd el és hagyd abba a kényeztetést, hogy minden mozdulatod a meglepetés erejével hassál rá.

7 CSAVARODJ BE

Klasszikusnak számít a meglepetésnek azon formája, ha valamilyen szexi fehérneműt viseltek a ruha alatt, amit aztán párotok lassan levehet rólatok.  A karácsony jegyében szerezzetek be egy szalagot, hogy kicsit megbolondítsátok a vetkőzős jelenetet. Tekerjétek körbe egymás testét egy szalaggal - partnered karjait, lábait, testét, végül nagyon óvatosan köss egy masnit partnered heréi, vagy mellei köré.

Egy másik szalaggal cirógasd partneredet a lábai között - óvatosan meg is feszítheted az új játékszeredet két végénél fogva egy kis extra élményért. Az emberek 15%-a úgy érzi, párjuk a lehető legrosszabb ajándékot választja neki karácsonyra.

6 KARÁCSONYI GÖMBÖK: A FÉRFINAK

Lepd meg barátodat, férjedet egy szokatlan előjátékkal. Szeretkezés közben könnyen a péniszére fektetitek a legnagyobb hangsúlyt, azonban a legtöbb férfi imádja, ha a heréit kényeztetik. 

Kérd meg párodat, hogy mondja el, és mutassa meg, mit élvez a legjobban. Ha a tenyeredbe veszed, ha masszírozod, vagy ha cirógatod őket? Lassan vagy gyorsan szereti, lágyan vagy erősen, rendszeres mozdulatokkal, vagy inkább valami kiszámíthatatlanra vágyik?  Használj valamilyen síkosítót, hogy megkönnyítsd a mozdulatokat: erre a célra nagyszerűen megfelel a Durex Real Feel Síkosító Gél. Folytasd hadműveletedet a kedvenc előjátékával, hogy az idei karácsony valóban örömünnep legyen.

5 KARÁCSONY GÖMBÖK: A NŐNEK

Hogy barátnődnek, feleségednek egy különleges élményben legyen része, koncentrálj a mellbimbóira. 

Kérd meg, hogy feküdjön a hátára, és tegye a karjait a feje fölé. Innentől a fantáziádon, és az ő irányításán múlik, hogyan folytatod: érzékenyen megérinted, körkörösen masszírozod, óvatosan megszorítod, nyalogatod, vagy szívod őket. Próbáld ki, mi történik, ha különböző módszerekkel kényezteted a mellbimbóit - például érints egy jégkockát az egyikhez, miközben a meleg nyelveddel játszadozol a másikkal. Tovább fokozhatod az izgalmakat valamilyen játékszerrel, mint amilyen a Durex Play Pure Fantasy vibrátor is. A kifejezetten erre a célra kifejlesztett szerkezet gondoskodik róla, hogy barátnődnek élvezetes karácsonya legyen.

Az emberek 29%-a bevallotta, hogy inkább megveszi magának a saját ajándékát, hogy elkerülje a csalódást

Próbáljátok ki masszázs zseléinket, és izgató síkosítóinkat...

... hogy még jobban befűtsetek az indulatoknak

4 FŰSZEREZD MEG A KARÁCSONYT

Az orális szex remek módja annak, hogy kicsit befűtsetek egy hideg téli éjszakán! 

Próbáljátok ki, milyen érzés egymást izgatni a lobogó kandallótűz előtt, vagy engedjétek tele forró vízzel a kádat, hogy gőzfürdővé varázsoljátok a fürdőszobát. Szerezzetek be egy puha fürdőszoba szőnyeget, hogy kényelmesen hempereghessetek a gőzben.  Próbáljátok ki masszázs zseléinket valamint izgató síkosítóinkat, mint amilyen a Durex Play Warming, hogy még jobban befűtsetek az indulatoknak.

3 SZEXI HÓANGYALKÁK

Az egyik legizgatóbb pozíciót úgy tudjátok felvenni, mintha hóangyalkát akarnátok csinálni. A póznak két variációja van: 

A fiú a hátán fekszik, szétvetett lábakkal. A lány fordítva fekszik rá: kinyújtott lábait a fiú vállára helyezi, majd befekszik a fiú kinyújtott lábai közé. A lány fel-le csúszkál, miközben a fiú ritmikus mozgással segít neki. Ez a pozíció nem teszi lehetővé a mély behatolást, így a szex lassú, és várakozásokkal teli lesz. A másik lehetőség, ha egymással szemben ültök az ágyon. Az egyik oldalon a fiú lába van a lány lába felett, a másik oldalon fordítva, és így csúsztok egymáshoz közelebb, hogy végül összetalálkozzatok. Mindketten feküdjetek a hátatokra, és óvatosan mozogjatok egy ütemben. 

Az egyik legizgatóbb pozíciót úgy tudjátok felvenni, mintha hóangyalkát akarnátok csinálni. Az emberek 35%-s egyetért abban, hogy ha párjuk meglepi őket valamivel, jobban kedvet kapnak a szexhez

2 KARÁCSONYI SÜRGÉS-FORGÁS

Előfordul, hogy a karácsonyi sürgés-forgásban nincs időtök kényelmesen, hosszasan szerelmeskedni. Megesik, hogy nagyon vágysz egy jó szexre, de nincs rá túl sok időtök.

Ha csak egy gyors szexre van időtök, akkor a legjobb pozíciók azok, amikből hamar ki tudtok jönni, ha valaki megzavarna titeket - például ha a lány előrehajol, vagy ha mindketten álltok. Ha a konyhában ér titeket a vágy, a lány felülhet a konyhapultra, és a fiú köré fonhatja a lábát.

Ha nagyon kell sietnetek, próbáljátok ki a Durex Play Tingle izgató síkosító gélt, aminek köszönhetően maximális bizsergető érzésben lesz részetek. Mindkettőtök maximális öröméért pedig próbáljátok ki a Durex Mutual Pleasure óvszert, amelyen a bordázott, pontszerűen érdesített külső felület és a már benne lévő síkosító mindkettőtöknek intenzív élményt nyújt.

(* A Durex Mutual Pleasure óvszer belső felületén lévő Performa™ síkosító benzokaint (5%) tartalmaz) Az emberek 82%-a azt állítja, hogy örülne neki, ha partnere meglepné valami különlegessel

1 SZENVEDÉLYES ÉS SZEMÉLYES AJÁNDÉKOK

Idén karácsonykor készülj egy minden eddiginél személyre szabottabb ajándékkal. Valószínűleg ezek nem olyan ajándékok, amiket a család előtt adsz át, viszont annál izgatóbban hatnak majd rátok, ha végre kettesben maradtok.

Vegyél egy flakon habfürdőt, ami felejthetetlenné varázsolja a szexet a fürdőkádban, vagy készíts be a kád mellé egy flakon Durex 2 in 1 masszás zselét, ami magában hordozza egy intim masszázs ígéretét.  Összeállíthatsz egy könyvecskét a 10 legjobb szexuális élményeitekről: mindegyik alkalomról írd le pár mondatban, hogy mitől volt különleges, párod mit tett, amit a leginkább élveztél. A könyvecskét kiegészítheted egy szenvedélyes zenei összeállítással is, hogy még felejthetetlenebb legyen a szeretkezés.

AZ AJÁNDÉK, AMIT CSAK TE ADHATSZ DUREX SÍKOSÍTÓK AZ ÉRZÉKI ÖRÖMÉRT

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Forrás:

  • Durex karácsonyi felmérés, 1532 brit 18-60 közötti felnőtt részvételével, 2015. október
Szólj hozzá

életmód Durex