2015. dec 10.

Zenész barátokkal ünnepelte 25. szülinapját az IHM

írta: budapest24
Zenész barátokkal ünnepelte 25. szülinapját az IHM

Már csak pár nap van hátra az Irigy Hónaljmirigy 25 éves jubileumi szuperkoncertjéig. A próbák időszaka már véget ért, ezért a srácok úgy döntöttek, zenész barátaik társaságában koccintanak egyet az elmúlt két és fél évtizedre. 

Régi cimboráival ünnepelte 25 éves fennállását az IHM. Uszkó Laci, a mirigy billentyűse invitálta meg a zenészeket egy koccintásra a Rhapsody Étterembe, ahol a „Zenészek falán” mindannyian ott hagyták kézlenyomatukat is.

„Rengeteg emlék, közös buli és sok-sok barát – ez nagyjából az elmúlt 25 év mérlege. Most, hogy véget ért a próbaidőszak, de még pár nap hátra van a koncertig, összegyűltünk, hogy igyunk egyet a zenekar egészségére” – mondta el Uszkó Laci, aki természetesen az Irigy Hónaljmirigy egyik alapító tagját, Ambrus Zolit is meghívta a különleges estére. Zoli december 18-án, az mirigy szülinapi nagykoncertjén újra színpadra áll majd, az is természetes volt számára, hogy elfogadja Uszi meghívását.

„Még szép, hogy eljöttem ebbe a buliba! Régen mulattunk együtt a sráccokkal, de nagyon jól éreztem magam. Teljes erőbedobással készülök én is az Aréna koncertre, izgatottan várom a visszatérésemet” – tette hozzá Ambrus Zoli.

A buli hajnalig tartott, a falon Uszkó Laci és Ambrus Zoli mellett ott hagyta kézlenyomatát Sipos Peti, Sipos Tomi, Molnár Imi, Csarnoki Anti, Tóth Szabi a Sugarloafból, Walkó Csaba a Compact Discoból, Szolnoki Peti a Bon Bonból, Závodi Gábor valamint a Balkán Fanatik tagjai is.pro

Szólj hozzá

program Irigy Hónaljmirigy