2015. dec 11.

Letölthető adventi ajtódíszek a Hörmanntól!

írta: budapest24
Letölthető adventi ajtódíszek a Hörmanntól!

Öt különböző, karácsonyi motívumú ajtódísz töltehő le a Hörmann Hungária honlapjáról. A hangulatos, egyedi díszek minden ajtóra – bejárati, beltéri, illetve garázskapura is – applikálhatók, és mindenki saját ízlése, kedve szerint akár ki is színezheti.  

kifesto_advent-2.jpg 

„A kreatív színezés napjainkban a felnőttek körében is népszerű elfoglaltság. Piacvezető gyártó és forgalmazóként ehhez a trendhez szerettünk volna alkalmazkodni ezekkel a vidám díszekkel, amelyek színezése, és az ajtókra való felhelyezése akár egy kellemes ünnepi családi program is lehet. Reméljük sokan letöltik a matricákat, és a minőség, a funkcionalitás mellett sok ajtó ünnepi ünnepi díszbe is öltözik.“ - fogalmazott Szujó László, a Hörmann Hungária ügyvezető igazgatója.  

A fiatal tehetségek felkutatása, támogatása, és bemutatása jegyében a Hörmann Hungária két művészeti iskolával közösen idén már szervezett egy nagysikerű „Legyen az ajtód a díszleted“ elnevezésű pályázatot, amely részeként a népszerű ZK típusú beltéri ajtót kellett megfesteni különböző témakörökben. Az elkészült műveket neves szakmai zsűri bírálta el, az ajtókat a Construma szakkiállításon tekinthette meg a nagyközönség. A megfestett ajtókat jótékonysági céllal értékesítette a Hörmann.  

Szólj hozzá