2015. dec 12.

Tegyünk együtt jót a gyerekekért!

írta: budapest24
Tegyünk együtt jót a gyerekekért!

A december a karácsonyi előkészületek, szeretteink megajándékozása mellett sokunk számára a rászorulók megsegítéséről is szól. Ebben az időszakban jobban odafigyelünk azokra, akiknek nem adatott meg mindaz, amire valójában szükségük lenne. Sokszor érezzük azt is, jó lenne látni, hogy az általunk felajánlott ajándékok valójában kihez jutnak el, és mekkora örömet tudtunk szerezni azoknak, akiknek szántuk. 

hogyan-unneplik-a-magyarok-a-karacsonyt8.jpg

„Ezért is esett a választásunk tavaly a Csodalámpa Alapítványra, akik az összegyűjtött adományokból súlyos betegségben szenvedő 3 és 18 év közötti gyerekek kívánságát teljesítik. Nagy öröm látni a gyerekek boldogságát, akiknek az általunk összegyűjtött pénzből vált valóra a vágya. Idén is ezt az utat választottuk, remélve, hogy még több gyermeknek szerezhetünk felejthetetlen perceket” – meséli Szabó Péter, az S&T Consulting Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A céggel 15 éve dolgozik együtt az Inspire Rendezvényügynökség Kft., amely látva a tavalyi adománygyűjtés eredményét a Csodalámpa Alapítvány számára, idén ő is a jó ügy mellé állt, és további felajánlással adakozik a beteg gyermekeknek. 

„Több mint 5 éve támogatjuk tárgyi adományokkal a Mikulásgyárat, amellett, hogy csapatommal a helyszínen aktívan részt is vállaltunk az ajándékok átvételében, csomagolásában. Ebben az évben azt a döntést hoztuk, hogy a Mikulásgyár mellett a Csodalámpa Alapítvány munkáját is segíteni szeretnénk ügyfelünkkel, az S&T-vel karöltve” – mondja Mesterházy Dániel, a cég ügyvezető igazgatója. 

14216555842069568731.jpg

A két cég a közös adományozás mellett a partnereik segítségét is kérték, hogy minél nagyobb összeg gyűljön össze, és így még több beteg gyermek kívánsága válhasson valóra. Az S&T Kft. december elején a Belvárosi Színházba invitálta partnereit, ahol a kulturális kikapcsolódás mellett a főszerep a jótékonyságé volt. 

„Közös összefogással egy jó célért! - ez a mottónk. - mondja Szabó Péter, aki a cége üzleti sikerei mellett további eredményként értékeli, hogy az idei évben egyik partnerük, az Inspire Kft. is csatlakozott a kezdeményezésükhöz.

„Rendezvényszervező ügynökségként kiemelt feladatunknak érezzük, hogy örömet, élményt ne csak munkánk során adjunk, hanem a mindennapokban is. A Csodalámpa Alapítvány eddigi tevékenységét látva a legjobb kezdeményezéshez csatlakoztunk azzal, hogy őket adományozzuk meg az idén. Általuk sok rászoruló gyermeknek szerezhetünk örömteli pillanatokat” –teszi hozzá Mesterházy Dániel.

Az S&T Kft. a partnerei és az Inspire Kft. együttműködésével és támogatásával összesen több mint 1 millió forint adománnyal segítette a Csodalámpa Alapítványt. 

karacsony.jpg

 

Szólj hozzá

program