2015. dec 14.

Édesanyjukkal szépülnek a sztárok

írta: budapest24
Édesanyjukkal szépülnek a sztárok

Malek Andi, Illés Fanni és Lilu édesanyjuktól örökölték gyönyörű bőrüket, így nem csoda, hogy a szépségápolás terén is bíznak a tanácsaikban. Malek Andit mamája tanította meg a szemceruza használatára, Illés Fanninak hétvégenként ápoló arcpakolásokat készít az anyukája, Lilu pedig gyakran kap karácsonyra különleges krémeket az édesanyjától. 

illesfanni_anyukajaval.jpg

Malek Andi, Illés Fanni és Lilu szinte minden nap beszélnek az anyukájukkal, és a szépségápolás kapcsán is mindig számíthatnak segítő tanácsaikra. Több bőrápolási és sminkelési trükköt is ellestek az édesanyjuktól, a szemceruza használatától kezdve a tápláló arcpakolások készítésén át egészen az elalvás előtti arctisztításig. A három hölgy most egy természetes szépséget hirdető kampány arcai, az őssejtes kozmetikumokkal még ők is tudtak újat mutatni a mamájuknak.

Malek Andi szerint a mamája arca a hetedik iksz után is gyönyörű, ami elsősorban a lelki nyugalom eredménye. „Minden gyerek csodálatosnak látja a mamáját, az én anyukámat viszont egy egész ország találta szépnek. Már születésem előtt ismert énekesnő volt, és dalaival belopta magát az emberek szívébe. Most hetvenen felül van, és az arca még mindig gyönyörű, mert a lelke és a gondolatai szépek. Örömmel tölt el, amikor látom, hogy napról napra nagyobb békét talál önmagában és a világban, és ez a nyugalom kisimítja az arcát” – árulta el Andi, aki hozzátette: gyerekkorában a mamájával sokat vicceltek a sminkeléssel. „Anyu már korán megmutatta, hogyan kell fekete szemceruzával kihúzni a szemem, de a legnagyobb buli az volt, amikor az alig páréves kisöcsémnek kackiás bajuszt rajzoltunk. Amikor a lányom, Léna elkezdte felfedezni a sminktáskámat, jobbnak láttam, ha neki is összeállítok egyet a gyerekbőrt nem bántó festékekből. Ezekkel gyakran ki is pingálom őt, így az édesanyámtól tanult sminkelési trükkök több generáción keresztül öröklődnek” – mesélt a színésznő.

lilu_edesanyjaval.jpg

Illés Fanni is sok szépségtippet lesett el az anyukájától, aki hétvégenként különleges arcpakolásokat készít a számára. „Az arcomra mézes, tojásos, élesztős pakolásokat használok, amiket jellemzően az anyukám készít el nekem - én csak ritkán kísérletezek a tőle kapott receptek önálló kipróbálásával. Anyu figyel arra, hogy mindannyian egészségesen táplálkozzunk és mindig természetes hatóanyagokat tartalmazó, alumínium-, parabén- és szulfátmentes szépségápoló szereket használjunk” - mesélte a sportoló, aki nevetve tette hozzá: „Anyukám jellemzően akkor szépítkezik, amikor egyedül van otthon, mert fél, hogy fotókat készítenénk róla a húgommal.”

Lilu gyakran kap karácsonyra különleges kozmetikumokat az édesanyjától. „Anyukám sokat törődik a bőrével, ami meg is látszik rajta, mert fiatalos és gyönyörű. Az ő példáját követve tanultam meg, hogy minden este lemossam magamról a sminket, és tiszta arcbőrrel menjek aludni. Arra a mozdulatra is tökéletesen emlékszem, amivel lefekvés előtt bekente a kezét. A karácsony a kedvenc közös ünnepünk, amikor az egész család összegyűlik - ilyenkor gyakran találok általa már kipróbált, különleges kozmetikumokat a fa alatt. Az idén valószínűleg én is megajándékozom majd a kedvenc őssejtes csodaszereimmel” – árulta el a műsorvezető.

Szólj hozzá

bulvár