2015. dec 17.

Czutor Zoltán: Januárra várjuk Miksa érkezését

írta: budapest24
Czutor Zoltán: Januárra várjuk Miksa érkezését

Magánéletéről is mesél az énekes a Sláger Híradóban

Czutor Zoltán az év vége közeledtével sem pihen. A napokban jelent meg együttese, a Belmondo legújabb albuma, szombatonként vezeti a 7 Vezér zenei toplista műsort a Sláger TV-n, illetve ötödik gyereke születésére is lelkesen készül. A csütörtöki Sláger Híradóban az énekes munkájáról és családjáról is mesél.

czutor_zoltan.jpg

A Belmondo zenekartól már megszokhattuk, hogy eklektikus, sokféle zenei stílust felölelő albummal jelentkezik. A legújabb lemez, a Kalapot le! azonban az eddigi legbátrabb lett. A különböző irányzatok jól megférnek egymás mellett. „Az új lemez sok tekintetben poszt-modern, mivel rock, beat, és rap elemek is előfordulnak, ugyanakkor a hangszerelés, az elektronika és a darabolások, editálás miatt abszolút mai az anyag. A Belmondonál simán ötvöződhet egy Beatles, Red Hot Chili Peppers a Skrillex-féle dubstep-es és glitch-es elemekkel. Azért a hangzásunk így is egészen könnyen felismerhető - akiben van muzikalitás és fogékony a zenére, biztosan nem csalódik majd most sem” – mondta el Czutor Zoltán, aki azt is elárulta, hogy az új számokat hamarosan élőben is hallhatja majd a nagyközönség. „Az első Belmondo album megjelenésének jubileumát jövő tavasszal ünnepeljük egy hatalmas koncerttel, itt az új dalokat is eljátsszuk majd.”

Czutor Zoltán a zenekari munka mellett szombatonként a 7 Vezér című toplista házigazdája a Sláger TV-n. A vezető magyar listák alapján összeállított hét dal mellett vendégek is érkeznek a műsorba, illetve új klipeket is bemutatnak. „Nagyon élvezem – minden meghívott előadóval emlékezetes volt eddig a beszélgetés, az új videókon keresztül pedig igyekszem bemutatni, milyen színes a magyar könnyűzenei paletta, még ha a slágerlistákon keresztül nem is olyan könnyű ez. Az ünnepek alatt a szokásos egy helyett öt új klipet is lejátszunk majd – mind figyelemre méltó alkotások” – tette hozzá Czutor a Sláger Híradóban. Egyébként a 7 Vezér január 2-i adásában egy összefoglalást láthatnak majd a nézők a 2015-ös évre vonatkozóan. A műsorból kiderül, hogy melyik hét magyar előadó érdemelte ki a vezéri címet a hazai összesített kislemez és online daleladási számok alapján (a műsor ismétlése: január 4-én).

Az énekes reméli, hogy az ünnepek alatt lesz egy kis ideje lazítani is, azonban ez elsősorban most születendő gyermekén múlik. „Januárra várjuk a kicsit, de ha pár héttel előbb érkezik, akkor az ünnep természetesen róla, és nem feltétlenül a pihenésről szól majd. Az ultrahang szerint fiú, a Miksa nevet választottuk neki, ő lesz az ötödik gyermekem” – árulta el a büszke édesapa.

Czutor Zoltán a Sláger Híradóban december 17-én, csütörtökön, 17.00 órától a Sláger TV műsorán

Szólj hozzá

Sláger TV Czutor Zoltán a