2015. dec 28.

Óévbúcsúztató fesztivál a Vajdahunyadvárban

írta: budapest24
Óévbúcsúztató fesztivál a Vajdahunyadvárban

Év végi gasztronómiai különlegességekkel, malacsütéssel, forraltbor sétánnyal, vodka különlegességekkel, koncertekkel és gyerekprogramokkal várják a látogatókat a Városligetbe az év utolsó napjaiban az ingyenes Óévbúcsúztató Fesztiválra. A rendezvény első napján Torkos Előszilveszterrel készülnek 50%-os kedvezményekkel.

641312.jpgRendhagyó ingyenes Óévbúcsúztató Fesztivált szerveznek 2015. december 29-30-31-én a Vajdahunyadvárba. A rendezők célkitűzése bemutatni a szilveszteri hagyományokat, és felsorakoztatni az év végi gasztronómiai különlegességeket. A rendezvény vendégországa Oroszország, vendég eseménye pedig a Vodka Show Budapest.

"Több, mint 30 fajta vodkát kóstolhatnak a résztvevők mindezt kiegészítve az orosz konyha különlegességeivel. Természetesen a magyar ételek is előtérbe kerülnek az eseményen. Lesz malacsütés, újévi káposztaleves, streetfood udvar, pálinka terasz, forraltbor sétány, neves hazai pezsgők és még megannyi finom különlegesség" - mondta Necz István főszervező.

Az Óévbúcsúztató Fesztivál első napján a szervezők Torkos Előszilveszterrel készülnek, ahol 50%-os áron lesznek megkóstolhatóak a legfinomabb fogások.

December 30-án megszervezésre kerül Budapest legnagyobb ingyenes előszilveszteri partyja, ahol Dj Dominique és az első emelet frontembere, Kiki idézi fel a régmúlt nagy slágereit.

Szilveszter napja, azaz december 31-e az egész családnak szóló álarcosbál lesz. A gyermekek elkészítheti ingyenesen saját maszkjaikat és malacsimogatóval és megannyi kézműves foglalkozással is készülünk.

A rendezvény látogatása ingyenes, különleges évzáró fesztivál a család minden tagjának, a legkisebbektől, a legnagyobbakig

Szólj hozzá

program Óévbúcsúztató Fesztivál