2015. dec 29.

A Royal Vodka felpörgeti a hétköznapokat

írta: budapest24
A Royal Vodka felpörgeti a hétköznapokat

Ha eddig úgy érezted, hogy az új év első napja csakis az unalomról szólhat, akkor most csobbanj a Royal Vodkával a Balatonban!

A Royal Vodka, Magyarország egyik legkedveltebb vodkája, megmutatja, hogy a mindenből kihozhatjuk a maximumot, csak egy kis kreatívitásra, haverokra és a jó hozzáállásra van szükség. A Royal Vodka büszkén támogatja a már hagyományos január 1-i nagy balatoni csobbanást Szigligeten. Mintegy 5000 néző, és közel 300 bátor fürdőző, akik határokat nem ismerve merészkednek majd a jéghideg tóba, hogy kihozhassák a fenyőfát.

mysterygang_royal_jelmezverseny.jpeg

 

A nagy balatoni csobbanás január 1-én

Szigliget polgármestere néhány évvel ezelőtt úgy gondolta, hogy fel kellene dobni az év első napját, és kirángatni az embereket a végeláthatatlan lustálkodásból. Így jött létre a ma már többezer lelkes rajongót megmozgató balatoni csobbanás, melynek idén a Royal Vodka a főtámogatója. 2015. december 24-én ünnepélyes keretek között helyeztek el egy karácsonyfát Szigligeten a Balatonban, amely a január 1-i buli fénypontja lesz majd.

mysterygang1224.jpeg

A 2016. január 1-i program 12.30 órakor kezdődik, a fürdőzők helyszíni orvosi vizsgálat után kapnak csak engedélyt a csobbanásra. A nézőket rengeteg program, koncert - idén a rockabilly magyar triója, a Mystery Gang - szórakoztatja.

Az esemény fénypontja az extrém fürdőruhaverseny, amikoris a zsűri a legelvadultabb szetteket díjazza. Annyit elárulhatunk mi is, hogy Egri Péter, a Mystery Gang énekese a Royal Vodka színeiben fog pompázni - a Royal Vodka Facebook oldalán meg is tippelhetitek, hogy milyen lesz ez a jelmez. 

A csobbanás programja

2016. január 1.

- 11:00-tól 13:50-ig Orvosi vizsgálat
- 12.30 „Új év új fürdőruha”: Extrém fürdőruha verseny
- 13.15 A térség polgármestereinek vízibicikli versenye a strand előtti vízfelületen
- 14.00 A csobbanás rajtja, melyet Csiszár Jenő indít ágyúszóval
- 14.15 Mystery Gang élő koncertje.

A helyszínen meleg teával, forralt borral és babgulyással várják az érdeklődőket - a Royal Vodka pedig kimondottan erre az alkalomra készített groggal és puha, meleg Royal Vodka - takarókkal kedveskedik a fürdőzőknek. A csobbanásra bárki jelentkezhet, de csak azok mártózhatnak meg a jéghideg habokban, akiknek (a helyi orvosi vizsgálatot követően) az orvosok engedélyezték. Nevezési díj nincs. A csobbanók számára fűtött öltözősátrakat biztosítanak.

Szólj hozzá

program