2016. jan 13.

A világpremierrel szinte egy időben jön a Cool-ra az X-Akták

írta: budapest24
A világpremierrel szinte egy időben jön a Cool-ra az X-Akták

Az X-Akták a '90-es évek egyik legsikeresebb sorozata volt, a széria 202 epizódja alatt 16 Emmy-díjat kapott. Tizenhárom év után a készítők most visszahozzák a sorozatot, amely egy 6 részes új évadot kapott. A világpremier után alig 24 órán belül már a szinkronizált magyar verziót is láthatják a nézők január 25-én, este 21.10-től a Cool-on.

x-aktak1.jpg
A 2016-os év talán egyik legjobban várt filmsorozata az X-Akták 13 éves kihagyás után elkészített vadonatúj évada. A főszerepekben ezúttal is Gillian Anderson és David Duchovny formálja meg Dana Scully és Fox Mulder személyét, de olyan ikonikus karakterek is visszatérnek, mint például a Cigarettázó Férfi. A történet középpontjában ezúttal egy olyan világméretű összeesküvés felderítése áll, amely számos korábbi rejtélyre is magyarázatot adhat, vagyis Scully és Mulder újranyitják az X-Aktákat.

Az USA-ban világpremierként január 24-én este mutatják be az első epizódot, alig 24 órán belül Magyarországon, szinkronizáltan is megnézhetik a nézők az új évad új részét, méghozzá a Cool-on, 25-én este 21.10-től. Sőt, a második epizódra sem kell majd sokat várni, hiszen azt már január 26-án, kedden este leadja Magyarország legnépszerűbb kábelcsatornája. Ezt követően az évad további négy epizódját kedd esténként 21.10-től láthatják a rajongók.

A filmsorozat első magyarországi promói itt érhetőek el!
x_aktak.jpg

Szólj hozzá

zene tv program bulvar Cool David Duchovny Gillian Anderson X-Akták