2016. jan 22.

Nyitótánc és újszerű intro A Dal-ban

írta: budapest24
Nyitótánc és újszerű intro A Dal-ban

Klipet forgat A Dal 2016 stábja a Budapesti Operettszínház zenészeiből alakult kamarazenekar közreműködésével. Az újszerű intro, valamint a látványos tánc még inkább fókuszba állítja a zenét és a ritmust.
dal_zseda_still1.jpg

Újszerű intro-val készül A Dal 2016 stábja, amihez klipet forgat a Budapesti Operettszínház zenészeiből alakult kamarazenekar közreműködésével. Az intro alap felvételét minden héten aktualizálják az előző adás fellépőivel, az elsőben az előző évek „Dalosai” bukkannak fel. Hogy mi lesz a zenekar pontos szerepe a produkcióban? Ez majd szombaton a műsor első elődöntőjében derül ki.

Az intro mellett Turi Lajos irányításával különleges nyitószám készül az adott adás fellépőivel. Kimondottan látványos, dinamikus és fesztivál hangulatú lesz a produkció, amelynek zenéje és koreográfiája minden adásnál változik – mondta el a koreográfus.

Az előkészületek már javában folynak, nézd te is A Dalt szombaton  19:40-től a Duna TV-n vagy a Duna World-ön, hogy kiderüljön, kedvenc előadód hogyan énekel és táncol!

Szólj hozzá

program A Dal tv/rádió