2016. jan 23.

Világpremier: Feketeszakállal jön a Fekete vitorlák új évada

írta: budapest24
Világpremier: Feketeszakállal jön a Fekete vitorlák új évada

Az amerikai bemutatóval egy időben a hazai Paramount Channel műsorán

Újra vitorlát bontanak a kalózok: január 24-én, az eredeti amerikai bemutatóval gyakorlatilag egy időben már a hazai sorozatrajongók is elkezdhetik követni a Kincses Sziget előzménytörténetét, a Fekete vitorlák harmadik évadát a Paramount Channel műsorán! Az 1700-as évek valós karaktereit is felvonultató sorozat harmadik évada újabb hírhedt történelmi alakokat ígér: többek között feltűnik majd a legendás és rettegett kalóz, Feketeszakáll is. 

anne_bonny.jpg

charles_vane_kapitany.jpg

 A legfrissebb nagysikerű mozgóképek illetve a sorozatok rajongóinak ezúttal tényleg semennyit nem kell várniuk és nem kell alternatív megoldásokhoz, internetes trükkökhöz sem folyamodniuk ahhoz, hogy a Fekete vitorlák legújabb, 3. évadát nézni kezdhessék, akár magyar szinkronnal, akár eredeti nyelven. Ugyanúgy megtehetik ezt most idehaza is, mintha egy amerikai nappali kanapéján ülnének, mivel a Paramount Channel az amerikai világpremierrel gyakorlatilag egy időben mutatja be a harmadik évadot. Január 24-én hajnalban így végre kiderül, hogyan folytatódik a kalózok története. 
fekete_vitorlak.jpg

Miközben a civilizáltnak mondható hatalom erővel roppantaná össze, és törölné el őket a világ színéről, a kalózok minden erejükkel azon vannak, hogy megvédjék saját játékterüket. Az előző évadokban feltűnt már Charles Vane, Jack Rackham és Anne Bonny is, akik egykoron valóban Nassau környékén járták a tengert, és az új szériában feltűnik a legendás Feketeszakáll is. 

Izgalmas fordulatokat ígér az új évad: az előzőkben a térség feketekereskedelmének főnökasszonya, az apja halálát gyászoló Eleanor Guthrie egy árulás miatt a haditengerészet kezére került, és úton van a londoni igazságszolgáltatás felé. Flint kapitány sikertelen békekötési akciója a gyarmati kormányzással Charlestown lerombolásához és Peter Ashe halálához vezet, amely az utolsó csepp a pohárba a háború kirobbanásához. fekete_vitorlak_plakat.jpg

Toby Stephens mellett továbbra is megjelenik majd az Eleanor Guthrie-t játszó Hannah New, valamint a McLeod lányaiból ismert Luke Arnold, a Stevenson regény John Silverének megformálója is. A Dexter című sorozatban feltűnő Ray Stevenson a legendás Feketeszakáll szerepében lép színre, és úgy tűnik, a föld alól tér vissza, hogy rendezze befejezetlen ügyeit Charles Vane-nel, akit továbbra is a Szégyentelenek sztárja, Zach McGowan alakít.

A New Providence-ért vívott szövevényes küzdelem folytatódik a harmadik évadban is: Jack Rackham és újonnan alakult legénysége végre megkaparintja az áhított kincset, de vajon milyen áron? A politika, a háború, a túlélés, a rabszolgaság kérdése, az igazságszolgáltatás módja és természetesen a kalózkodás színe-java határozza meg továbbra is majd a Fekete vitorlák történetét. 

A Fekete vitorlák 3. évad 1. rész január 24-én (vasárnap) 04:00 órakor a Viacom csoport filmcsatornáján, a Paramount Channel műsorán!

(Ismétlés január 24-én 22:00 órákor) kalozok.jpg

Szólj hozzá

tv tv/rádió