2016. jan 30.

Stílus a zsebedben

írta: budapest24
Stílus a zsebedben

Galaxy A3 és A5 lifestyle kiajánlók

Úgy tekintesz a mobilodra, mint a legfontosabb kiegészítődre és az önkifejezés egyik eszközére? Imádsz jó minőségű fotókat készíteni magadról és mindenről, ami körülvesz?

 samasung_galaxy_a5_black.jpg

Akkor a Samsung Galaxy A3 és A5 prémium fém-üveg készülékháza, keskeny kialakítása, továbbfejlesztett kamerája és szelfi funkciói biztosan tetszeni fognak. A telefonod mindig veled van, rengetegszer veszed elő a nap folyamán, épp ezért nagyszerűen kifejezheted vele saját stílusod, és feldobhatod a megjelenésed. Találd meg, hogy az elegáns arany, a letisztult fekete és az örök klasszikus fehér Galaxy A3 és A5 modellek közül melyik passzol hozzád a leginkább!

A 4,7 colos Galaxy A3 99.990 Ft-os, az 5,2 colos A5 pedig 129.990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron lehet a tiéd.

samsung_galaxy_a3_white.jpg

Legyen képed hozzá!

Imádod megosztani életed érdekes pillanatait a barátaiddal, és nem telhet el egy napod sem szelfizés nélkül? Képzeld el, hogy rossz fényviszonyok között is éles képeket készíthetsz, egy szelfihez pedig elég csak intened, vagy szólnod a telefonodnak! A Samsung Galaxy A3 és A5 készülékek továbbfejlesztett fényképező tulajdonságai már mindezt lehetővé teszik. A 13 MP-es hátlapi és az 5 MP-es előlapi kamerákkal még egy sötétebb szobában vagy koncerten is jó minőségű képeket készíthetsz, hála a nagy fényerejű objektíveknek. A panoráma szelfi módban nem kell aggódnod, hogy bárki lemarad a fotóról, és amiatt sem, hogyan nyomod meg az exponáló gombot. Az A3 és A5 ugyanis magától fotóz, ha csak felemeled előtte a tenyered, sőt, még hanggal is vezérelheted. Szelfizésre fel!

A 4,7 colos Galaxy A3 99.990 Ft-os, az 5,2 colos A5 pedig 129.990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron lehet a tiéd.

 

samsung_galaxy_a5_gold.jpg

samsung_galaxy_a5_gold_back.jpg

Szólj hozzá

tudomány életmód