2016. feb 04.

Az ismétlődő Valentin-napi hagyományok untatják a párokat

írta: budapest24
Az ismétlődő Valentin-napi hagyományok untatják a párokat

A Durex arra biztatja a párokat, hogy idén szakítsanak a Valentin-napi klisékkel

Sokunk számára a Valentin-nap monotonná vált. Mi több, a Durex új kutatása kiderítette, hogy a britek majdnem fele (49%) sosem várta a Valentin-napot, 40%-uk pedig közhelynek találja az ünnepet.

20160204_image_valentin.png

De mit teszünk azért, hogy elszakadjuk az unásig ismert rutintól? Úgy tűnik, nem sokat. Annak ellenére, hogy 64%-unk egyáltalán nem várja február 14-ét, mert az „túl reklámszagú”, a párok negyede tervez étterembe menni párjával, ötödük pedig virágot is vásárol majd.

Sokan úgy gondolhatják, tartoznak szerelmüknek ezekkel az időtálló, de unalmas körökkel, azonban a párok 43%-a azt mondja, idén szeretne szakítani a hagyományokkal, és valami újat kipróbálni. A Durex úgy gondolja, az idei év kiváló alkalom arra, hogy sutba dobjuk az unalmas csokrokat és vacsorákat.

Alix Fox, a Durex szex és párkapcsolat szakértője tudja, hogy mennyire egyszerű a bejáratott képeslap-csokoládé keréknyomon maradni. „Február 14-ének az év legromantikusabb napjának kellene lennie, de könnyen átcsaphat 24 órányi csalódásba.” A Durex legújabb kutatása kimutatta, hogy a britek egyharmada több spontaneitásra vágyik kapcsolatában, így hát miért is ne próbálhatnánk ki valami újat idén?

„Egyharmadunk szeretne mást csinálni Valentin-napon, olyat, ami egyúttal tartalmassá teszi az együtt töltött időt. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy valami újat próbáljunk ki a hálószobában – de meglepő módon ezt csak a megkérdezettek 15%-a tervezi!” A Durex összeállított egy útmutatót, ami segít a párok Valentin-napját felejtletetlen élménnyé varázsolni.

„Miért is ne felejthetnéd el a bonbonokat és találsz ki valami kreatív csintalanságot, amivel megteremthetitek a saját hagyományaitokat? Ha kedvesed szereti a teát, vegyél egy dobozzal, amiben a filterek egyenként vannak csomagolva, és mindegyikre írj egy rövid üzenetet. Így egy teljes hónapig minden reggel valami kedvességgel kezdheti a napját.

Jelöld X-szel azokat a helyeket a házban, ahol szeretnél szenvedélyesen csókolózni, szeretkezni. Segíts nyomravezetni párodat, hogy az összes helyet megtalálja.”

Majdnem egyharmadunk (28%) több szenvedélyre vágyik idén Valentin-napon, és egyötödünk (20%) szívesen kapna akár valamilyen alsóneműt, vagy szexjátékot párunktól, ami segít feléleszteni a romantikát a kapcsolatunkban. Több tippért, inspirációért és termékjavaslatért keresd fel a www.durex.hu oldalt, hogy az idei Valentin nap felejthetetlen legyen.

10 tipp a Durextől, hogy elkerüld a Valentin-napi kliséket

Az emberek 28%-a azt mondta, több szenvedélyre vágyik*

Idén hogyan ünnepeled a Valentin-napot? Egy zajos, zsúfolt étteremben számtalan más párocska társaságában? Virágot és csokit rendelsz, hogy aztán órákat veszekedj telefonon az árussal, mert a futár nem érkezett meg a rendeléseddel? Megveszed a legkevésbé borzalmas képeslapot egy silány választékból?

Február 14-ének az év legromantikusabb napjának kellene lennie, de könnyen átcsaphat 24 óra tömény csalódásba. A Durex legújabb kutatása alátámasztja ezt a félelmet - a britek 40%-a úgy gondolja, a Valentin-nap közhelyek sorozata, és majdnem felük egyáltalán nem is várja ezt a napot.

43%-uk azonban szívesen szakítana a hagyományokkal, és 2016-ban valamilyen egyedi Valentin-napi program után nézne párjával.* További 30% állítja, hogy több spontaneitásra vágyik, 28%-a pedig több szenvedélyre. Mindezeket szem előtt tartva a Durex küldetésének tartja, hogy 10 eredeti, hálószoba-rengető tippjével segítsen a pároknak maguk mögött hagyni a sokszor ízléstelen Valentin-napi kliséket.

*Durex Valentin-napi felmérés, Virgo Health, 2000 brit 18-55 közötti felnőtt részvételével, 2015 december

 12227075_1007472772607877_8690297814194871389_n.jpg

  1. tipp

Cseréld le: az unalmas alsóneműt és nadrágot...

Erre: izgalmas kalandokra!

A Durex kutatásából kiderült, hogy az emberek körülbelül ötöde szeretne valamilyen alsóneműt, vagy szexjátékot kapni párjától idén Valentin-napra*. De a kiszámítható szép szett helyett válassz inkább valamilyen meghökkentő darabot.

Keress egy olyan bugyit, aminek egy oldalán fel tudod fejteni a bélését, és csúsztass bele egy vibrátort, hogy egy egészen különleges élményben részesítsd barátnődet. A Durex Play Pure Fantasy vibrátornak köszönhetően a szex izgalmasabb lesz, mint addig bármikor. A forgatható kapcsoló segítségével könnyedén beállíthatod a számodra legmegfelelőbb sebességet.

Az emberek 20%-a szívesen kapna valamilyen szexjátékot*

*Durex Valentin-napi felmérés, Virgo Health, 2000 brit 18-55 közötti felnőtt részvételével, 2015 december

  1. tipp

Cseréld le: a megkopott szerelmes leveleket

Erre: műalkotásra, ami felvillanyoz

Egy romantikus levél, amiben kifejted, mennyire fontos neked a párod, mindig jó fogadtatásra talál, azonban sokan könnyebben ki tudjuk fejezni magunkat képekkel, mint szavakkal. Ajándékozz párodnak egy szépen becsomagolt rajzdobozt, amilyenetek általános iskolában is volt, és javasold, hogy álljatok modellt egymásnak.

Pózoljatok egymásnak nyitott köntösben, alsóneműben, vagy akár teljesen meztelenül.

Egymás lerajzolása arra fog késztetni titeket, hogy részletesen tanulmányozzátok partneretek testének minden részletét; ha már régóta együtt vagytok, és hozzászoktatok egymás testének a látványához, ez jó alkalmat nyújt arra, hogy új dolgokat fedezzetek fel és szeressetek meg a másikon. Ha menet közben kiderül, hogy tehetséges művészek vagytok, nagyszerű remekművek születhetnek, ha pedig az ellenkezőjére döbbentek rá, legalább nevettek egy jót.

Testfestéket is tehetsz a dobozba arra az esetre, ha úgy döntötök, hogy a sima papír helyett inkább egymásra pingálnátok.

  1. tipp

Cseréld le: a nyálas szerelmes dalokat

Erre: egy túlfűtött mozi estre

Egy szerelmes dalokat tartalmazó válogatás album mindenképpen sztereotípiának számít. Kedves gesztus összeállítani egy lejátszási listát azokból a számokból, amik mindkettőtöknek sokat jelentenek, de a zenét ettől kreatívabban is felhasználhatod.

A Durex kiderítette, hogy a párok negyede tervez megnézni valamilyen szexi filmet idén Valentin-napon*. Miért nem rakod be a választott film összes zenéjét, hogy a megteremtett hangulat a szereposztás után is megmaradjon? Amíg hallgatjátok a dallamokat, az előjáték részeként megmasszírozhatjátok egymást. A Durex Play 2 az 1-ben masszázs zseléit egész testeteken használhatjátok, óvszer-kompatibilisek, és síkosítóként is helytállnak.

*Durex-Valentin napi felmérés, Virgo Health, 2000 brit 18-55 közötti felnőtt részvételével, 2015 december

  1. tipp

Cseréld le: az unalmas csokrokat

Erre: szexuális töltetű virágokra

Az emberek egyharmada szeretne kevésbé kiszámítható ajándékokat adni

A Durex kiderítette, hogy minden ötödik brit virágot akar venni párjának Valentin-napra*. Egy gyönyörű csokrot kapni mindig jó érzés, ugyanakkor a felmérésből az is kiderült, hogy az emberek egyharmada szeretne kevésbé kiszámítható ajándékot adni*, ezért ideje máshonnan megközelíteni a témát.

Vehetsz például fehér rózsát a vörös helyett, és adhatsz mellé „varázsfőzetet” - piros ételszínezőt, amit leszűrve beleöntesz egy szép üvegcsébe, hogy párod beleönthesse a vázába. Pár nap elteltével a virág felszívja a színezett vizet, és fehérből rózsaszín lesz. Egyszerű és olcsó, de érdekes és emlékezetes.

Kösd át a csokrot egy puha csuklókötözésre alkalmas selyemszalaggal egy kis extra pikantériáért. Ha te és a párod szerettek kísérletezni, a dolgok garantáltan kivirágzanak majd!

*Durex Valentin-napi felmérés, Virgo Health, 2000 brit 18-55 közötti felnőtt részvételével, 2015 december

  1. tipp

Cseréld le: a megszokott hoteleket

Erre: más házára

A megkérdezettek több mint negyede tervezi valamilyen szerepjátékkal felpezsdíteni a Valentin-napot.* Ha már egyébként is terveztetek egy kis kiruccanást pároddal, cseréld le a hotelt egy Airbnb-s lakásra, és lendüljetek át a berögződésen, mely szerint más házában nem illik szerelmeskedni.

Vigyél egy fényképezőgépet is, ha úgy érzed, érdemes megörökíteni a lépcsőházban, előszobában, nappaliban lezajló huncutkodásokat.

Ne felejts el óvszert is bepakolni, hogy könnyebb legyen eltüntetni az árulkodó jeleket. Egyik Durex síkosító sem hagy foltot, és könnyű kimosni, így nem fog kiderülni, mit csináltatok.

*Durex Valentin-napi felmérés, Virgo Health, 2000 brit 18-55 közötti felnőtt részvételével, 2015 december

  1. tipp

Cseréld le: az eszetlen rohangálást és költekezést

Erre: értékes, mozdulatlanul együtt töltött időre

A megkérdezettek 64%-a a Durex kérdésére elmondta, nem várják a Valentin-napot, mert túl reklámszagú, hatásvadász ünnep. Úgy érzik, már nem az együtt töltött időre helyeződik a hangsúly, hanem hogy ki mennyi pénzt költ szerelmére.

Miért nem lassítotok le, és szánjátok a február 14-ét a „Pompoir” tudományának tökéletesítésére? Ez egy olyan szexuális technika, amiben a nő van felül. Mindketten mozdulatlanok vagytok, és a nő úgy izgatja a férfit, hogy ritmikusan megszorítja és elengedi a medencefenék-izomzatát.

A „Pompoir” fantasztikus orgazmussal járhat mindkét fél számára, de koncentrációt igényel. Ha óvszert használtok, variálni kell a ritmuson, hogy mindketten érezhessétek a legfinomabb mozgásokat is. Különösen alkalmas ehhez a módszerhez a Durex Real Feel óvszer: nagyon vékony, és poliizoprénből készült - ez egy új generációs, latexmentes anyag, ami kiválóan vezeti a testhőmérsékletet, nagyon rugalmas, és tökéletesen, alig érezhetően illeszkedik.

  1. tipp

Cseréld le: a közhelyes üdvözlőkártyákat és csokikat

Erre: szerelmed újszerű, ehető kifejezésére

Felejtsd el a bonbonokat és indítsd be a fantáziádat! 

Ha kedvesed szereti a teát, vegyél egy dobozzal, amiben a filterek egyenként vannak csomagolva, és mindegyikre írj egy rövid üzenetet. Így párod egy hónapig minden reggel valami kedvességgel kezdheti a napját.

Készíts otthon szerencsesütit, amibe belehajtogatsz pár darab papírt, amin leírod, hogy mennyire szereted párodat; bátrabbak használhatnak provokatív, szex témakörű „felelsz vagy mersz” kérdéseket is.

Írj pár kedves szót tollal egy fa pálcikára, amit utána házi készítésű jégkrémbe szúrsz. Kedvesed csak akkor fogja tudni elolvasni, ha megette a finomságot (és hűvös csókkal, vagy orális szexszel köszönte meg figyelmességedet).

  1. tipp

Cseréld le: a szabályokat

Erre: érzéki örömökre

A megkérdezettek egyharmada a Durex kérdésére elmondta, szeretnének valami újat kipróbálni Valentin napon. A Szürke 50 árnyalata nagy visszhangra tett szert, és a könyvnek, és a belőle készült filmnek köszönhetően egyre több ember érdeklődik könnyedebb szadomazochista módszerek iránt.

Egy kis időutazásért szerezz be egy fa vonalzót, amivel óvatosan elfenekelheted párodat. A még lágyabb szórakozás érdekében tekerd körbe egy darab ruhával, hogy tovább tudd csökkenteni a paskolás erejét. Ez a játék tökéletes kiegészítője lehet egy „szigorú tanár, csintalan diák” szerepjátéknak is.

A szadomazochista próbálkozások után különösen fontos az utójáték, az érzelmi és fizikai kényeztetés. Mielőtt belekezdtek, mindenképpen beszélj pároddal, és győződjetek meg róla, hogy mindkettőtök szívesen vág bele ilyen jellegű játékokba, mi az, amit szeretnétek kipróbálni, és mi az, amit biztosan nem. Kényeztessétek nyugtató testápolóval párotok minden testrészét, amit megpaskoltatok. A Durex Play 2 az 1-ben Aloe Vera gélje tökéletes a bőr megnyugtatására.

  1. tipp

Cseréld le: a túl nyálas csókokat

Erre: 18+os kincsvadászatra

Jelöld X-szel azokat a helyeket a házban, ahol szeretnél szenvedélyesen csókolózni, szeretkezni. Vezesd nyomra párodat, hogy megtalálja az összes helyet.

Rajzolj rúzzsal vagy szappannal egy X-et a tükörre, és nézzétek magatokat ölelkezés, szex közben. Szórj egy kis lisztet a konyhaasztalra, rajzolj bele egy X-et, és próbáljatok ki egy olyan pózt, amiben valamelyikőtök az asztalon ül, vagy fekszik.

Egy hűtőmágnessel rögzítsd a hűtőn az X-szel ellátott papírdarabot, és csókolózzatok úgy, hogy valamelyikőtök nekidől a hideg hűtőajtónak. Ha előre bekészítesz pár szem epret, vagy tejszínhabot, lesz mivel etetni egymást.

*Durex Valentin-napi felmérés, Virgo Health, 2000 brit 18-55 közötti felnőtt részvételével, 2015 december

  1. tipp

Cseréld le: a drága eljegyzési gyűrűket és egyéb ékszereket

Erre: Durex Play Vibrations gyűrűre és aranyat érő orgazmusra

Számtalan férfi a Valentin napot választja arra, hogy megkérje kedvese kezét. Ha idénre tervezed a lánykérést, gondolkodj inkább egy váratlanabb dátumban, és a karikagyűrű helyett egy vibrátort szerezz be, ami mindkettőtöknek örömet okoz.

A Durex Play Vibrations gyűrűt a pénisz tövében kell elhelyezni, ahol időnként hozzáér a csiklóhoz. Csúszásgátló felületének köszönhetően óvszerrel, vagy nélküle is használható.  A Durex Play Vibrations gyűrűvel párod egész testét izgathatod, akár barátnőd mellbimbóját, vagy barátod péniszének a csúcsát is.

Akárhogy is töltitek idén a Valentin-napot, a biztonságos, meghitt, kielégítő szex az év minden napján ugyanolyan fontos.

Még több „szextippért”, információért, egészségügyi tanácsért látogass el a www.durex.hu oldalra.

*Durex Valentin-napi felmérés, Virgo Health, 2000 brit 18-55 közötti felnőtt részvételével, 2015 december

Szólj hozzá

életmód Durex