2016. feb 05.

Az Akvárium Klubot választották a legjobbnak

írta: budapest24
Az Akvárium Klubot választották a legjobbnak

Az Erzsébet téri Akvárium Klub három kategóriában is az élen végzett a - közönséget igazán nagy számban megmozgató - Budapest Nightlife Awardson. A majd’ két éve működő kulturális komplexum csapata a “Legjobb Nagy Klub”, a “Legjobb Koncerthelyszín” és a “Legjobb Kis Klub” (VOLT Music Bar) díját is átvehette. Az Akvárium szervezői azt ígérik: a 2016-os év az eddiginél is több és még színvonalasabb programot tartogat a hazai és külföldi vendégek számára. 

3_9.jpg

“Nemsokára két éves fennállását ünnepli a belváros legnagyobb koncert- és partihelyszíne, a megújult Akvárium Klub. A nyitáskor arra tettünk ígéretet, hogy Budapest egy olyan új kulturális központtal gazdagodik, amelyre nemcsak mi, de a közönségünk és a fellépőink is egyaránt büszkék lehetnek majd” – mondta el Káldor Mihály, az Akvárium Klub vezetője. “Ez a három díj számunkra igazi visszajelzés, hogy jó úton haladunk, és eredeti céljainknak megfelelően olyan meghatározó tényező lettünk Budapest életében, ahol valóban jól érzik magukat a vendégeink – akiknek ezúton is köszönjük a bizalmat és a rengeteg szavazatot, amivel megtiszteltek bennünket. Szakmai szempontból is érezhető a siker, hiszen a legnevesebb zenekarok, koncert- és partiszervezők szinte kivétel nélkül állandó, visszatérő vendégeink, illetve a hazai fellépők mellett a nemzetközi szakmában is egyre inkább jegyzett az Akvárium Klub neve. Ma már hetente többször, esténként több mint 2000, a nyári időszakban a teraszon -  egy napsütéses héten pedig - akár 8-10.000 vendég is megfordul nálunk” – folytatta a klubvezető, aki azt is elárulta, hogy az Akvárium Klub csapata 2016-ban is azon dolgozik, hogy még színesebb programokkal gazdagodjon Budapest kulturális élete és továbbra is méltók legyenek a “Legjobb Nagy Klub” és a “Legjobb Koncerthelyszín” címre. 

A téli időszakban a hazai palettáról az Akvárium Klub vendége lesz többek között Lajkó Félix, aki ritka citerás-party koncertjével jelentkezik, de új lemezével érkezik az Erzsébet térre Palya Bea, ugyanitt debütál Geszti Péter új produkciója is, színpadra lép a fennállásának tizedik évfordulóját ünneplő Magashegyi Underground,  nagysikerű őszi koncertje után újra itt játszik a Bin-Jip és a második születésnapi bulija alkalmával először köszönthetjük önállóan a Nagyhallban a Margaret Island-et. Bemutatkozik Delov Jávor, a Random Trip improvizációs estek zenei rendezőjének, atyjának új, saját projektje, a Copy Con április elsejei koncertje is garantált bulit és jókedvet ígér, de a tavaszi turnéjuk egyetlen budapesti klubkoncertjét az Akvárium Klubban tartja az Ivan & The Parazol is. A tavalyi sikerek után megújult formában indul itt ismét útjára a Nagy-Szín-Pad! verseny, melynek keretében 12 napon át a legaktuálisabb bandák koncerteznek az Akváriumban. 

A nemzetközi kínálatban számos nagyágyú neve tűnik fel. Itt lesz többek között a Marina and the Diamonds csapata, az A38 hajó szervezésében ugyancsak az Akvában pótolja tavaly elmaradt fellépését az Eagles Of Death Metal és érkezik a “lányok kedvenceként” számon tartott Jamie Woon is. 

Februárban egy igazán nagy eseménynek ad otthont az Akvárium, ugyanis a “20 éves a magyar drum and bass” programot jegyző Bladerunnaz egy egész estés, több termet érintő program keretében többek között Wilkinsont látja majd vendégül. 

maxresdefault_7.jpg

Az elmúlt időszakban bebizonyosodott, hogy az elektronikus zene területén ugyancsak igazán népszerű az Akvárium, amely rendszeresen ad otthont teltházas, ezernél is több látogatót vonzó koncerteknek. Magyarország legsikeresebb partiszervezőivel karöltve a következő hónapokban az elektronikus zene ikonikus alakjai érkeznek az Erzsébet térre. Olyan világsztárok lépnek fel az Akvárium Klubban, mint Sasha, Wilkinson, Moderat, VINAI, Sam Paganini (Plastic w/HotX), Guy J, James Zabiela, Monika Kruse, Alle Farben, Marshmello, Super Flu és még nagyon sokan mások. Klubsorozatot indít a Viva TV és a Music FM és itt mutatja be a közönség előtt új albumát Karányi is. 

A két díj mellett Budapest “Legjobb Kis Klubja” lett a VOLT Music Bar, az Akváriumban működő “klub a klubban”, amely hetente négyszer várja törzsközönségét és a legfrissebb hangzást nyújtja azoknak, akik a minőségi zene mellett teszik le voksukat. A VOLT Bar rezidensei között üdvözölhetjük Gabor Kraft sorozatát, az Invisible Lightot, a Truesounds csapat két-havi estjét, a GLOW-t, de megszokott teltházzal jelentkezik a Deep in the City, a MadeInn, a Girly (Karányi & HiFly), a Get Exited (Mateo & Spirit), a DJ Gozth vezette r’n’b/hip-hop/trap night és olyan legendás DJ-k teszik tiszteletüket a következő hetekben a VOLT Bárban, mint Presindent Bongo (GusGus), Peter Kruder vagy Nicola Conte. 

Szólj hozzá

program Akvárium