2016. feb 08.

Egy hely ami összeköt – Virtuális szeretetlakat készítés Valentin nap alkalmából

írta: budapest24
Egy hely ami összeköt – Virtuális szeretetlakat készítés Valentin nap alkalmából

Ugyan február 14-e a szerelmesek ünnepe, a WestEnd City Centerben már a 13-a is a Valentin-nap jegyében telik. Szombaton, a Nyugati téren található bevásárlóközpontban lehet Magyarországon először virtuális szeretetlakatot készíteni, egyedi szöveggel és fotóval, ráadásul Valentin nap alkalmából 2 napig ingyenesen. Lola, Dudás Miki valamint Pordán Petra már biztos, hogy itt pecsételik meg  szerelmüket jövő hét szombaton.

unnamed-2_54.jpg

A szeretetlakat, a Smart LoveLocks egy magyar fejlesztésű applikáció, amelynek világszerte Paris Hilton az arca és védnöke. Az applikációval virtuális lakatba zárhatók, a szöveg, fotó és videó formában kifejezett érzések, élmények. A lakatkészítésről emléklap is kiállításra kerül, Paris Hilton minden lakatkészítőnek e-mail emléklappal fejezi ki köszönetét.

Időpont: 2016. február 13. (szombat) 10:00 óra

Helyszín: WestEnd City Center Nyugati téri főbejárat előtt

A WestEndben jövő hét szombaton 10 órától mindenki ingyenesen csatlakozhat a szeretetlánc fűzéshez, szelfizni is lehet a Valentin-napi installáció előtt, sőt sztárvendégeink Valentin-napi titkaikba is beavatják az arra járókat.

Ha mindez még nem lenne elég, azok között, akik a hétvégén, azaz február 13-án és 14-én szeretetlakatot készítenek, értékes nyereményeket sorsol ki a WestEnd. 

A Valentin-napi ünnepléssel egyidőben a bevásárlóközpont üzletei is ünnepelnek, ugyanis február 11-étől, csütörtöktől szombatig a Joy Magazinnal közös kuponakcióinak köszönhetően 72 üzletben 20-50%-os kedvezmények várják az érdeklődőket. A kuponok hétfőtől a WestEnd honlapjáról is letölthetőek, illetve az oldalon további részletek olvashatók a nyereményekről és a Valentin napi kiegészítő eseményekről.

Mindenkit sok szeretettel vár a WestEnd a szerelmesek ünnepi hétvégéjén! paris_post.jpg

Szólj hozzá

program Valentin nap WestEnd