2016. feb 10.

Valentin napi ajándéktippek - ajándékozz varázslatos élményt!

írta: budapest24
Valentin napi ajándéktippek - ajándékozz varázslatos élményt!

Közeleg a Valentin nap, amikor szívecskék jelennek meg a boltok kirakatain, és a legtöbben lázban égnek amiatt, hogy mivel is lepjék meg a párjukat. Sokan még mindig az ilyenkor megszokott parfümre, bonbonra, virágra vagy szívecskékkel teli tárgyakra esküsznek. A pszichológia egyik aránylag új ága, a boldogságkutatás azonban azt mondja, valójában nem a tárgyias ajándékok vezetnek a tökéletes boldogsághoz.  Több kutatás és kísérlet is alátámasztja, az embereket az élmények teszik boldogabbá.  12647561_1674116419543077_8263958094136983358_n.png

Gondoljunk csak bele: mi tenne boldogabbá, egy nyaralás, vagy egy hasonló pénzbe kerülő tárgyi ajándék? Minek örültél jobban, amikor legutóbb elmentél egy koncertre, vagy amikor vettél egy új ruhát? A pszichológusok szerint az emberek többségénél az előbbi a nyerő válasz. Ennek több oka is van, például az, hogy az élményeket általában megosztják egymással az emberek, míg az anyagi javakat nagyrészt egymaguk használják. Illetve, hogy egy élményre szívesen és pozitív érzésekkel gondol az ember vissza utólag, míg egy használati tárgy a mindennapjaink része lesz, és természetesnek vesszük a létezését.

Ráadásul egy párkapcsolat motorját a közös élmények jelentik és manapság egyre kevesebb idő és lehetőség van arra, hogy minőségi időt töltsünk el együtt kapkodás nélkül, vagy a napi gondok nyomnák mindkettőtök vállát. Kitűnő ötlet lehet hát egy különleges közös élményt átélni. Nyugodt szívvel ajándékozzunk Valentin nap apropóján koncertre, előadásra szóló belépőjegyet, abban a biztos tudatban, hogy jobban fog örülni neki a párunk, mintha idén is plüssfigurát, fényképpel díszített bögrét vagy mutatós díszdobozba csomagolt finomságot kapott volna.

A következő hetek egyik legkülönlegesebb programjának ígérkezik, az Illúzió Mesterei előadás, ahol az ország legjobb illúzionistái kiragadják a nézőket a hétköznapok valóságából és felejthetetlen élményekkel gazdagítják őket. Az előadás keretében Holcz Gábor mentalista a hölgyek gondolataiban fog olvasni, Galambos Fecó különleges megható és elgondolkodtató műsorszámokat mutat majd be, Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok mindenkit megnevettet és elkápráztat vadonatúj műsorszámával, a tv képernyőiről ismert Badár Tamás a bűvészet modern oldalát mutatja majd be, Igor és Ana pedig elképesztő nagyszínpadi illúzióival hökkentik meg a nézőket március 19-én és 20-án a MOM Kulturális Központban.

A szervezők a Valentin nap alkalmából a szerelmesekre is külön gondoltak: a Facebook oldalukon zajló nyereményjáték keretében egy szerencsés pár nemcsak, hogy páros belépőt nyerhet az előadásra, de még VIP bánásmódban is részesítik őket az előadáson. A nyertesek elsőként foglalhatják el helyeiteket a nézőtéren, ahol egy pohár pezsgővel fogadják őket. Az előadást követően pedig a nézők közül egyedüliként beléphettek a kulisszák mögé.

További információ a nyereményjátékról és az előadásról itt!

Szólj hozzá

program