2016. feb 11.

Cserediák nélkül maradhat a Középsuli

írta: budapest24
Cserediák nélkül maradhat a Középsuli

Újabb fegyelmi tárgyalás az ország kedvenc osztályában

A havi 3,5 milliós nézettségű Középsuli-brand sorozatában továbbra is a robbantási ügy van a középpontban.

 bende-matyas.jpg

Paula, a spanyol cserediák pénzért cserébe azt hazudta tanárainak, hogy ő volt a felelős azért a vétkességért, amit valójában Olivér, a rosszfiú követett el. Juli ezúttal egy tortát kapott Dominiktól, mely az összes tanár szájában megfordult, miután a lány Kata tanárnőnek adta az édességet, mondván, hogy szörnyű íze van. Nemcsak a rámenős lány, de az osztályfőnök, illetve Melcsi néni szerint sem volt finom a torta, amit Dominik sütött.

A csapat lúzerét továbbra is szívatja Réka, a vadóc. A lány egyre kegyetlenebb módszereket talál ki Rozi megalázására. Bende, a macsó rájön, hogy Olivér a háta mögött legnagyobb ellenségével, Matyival szövetkezett, ezért kettejük barátsága súlyos veszélybe került. A sármőr nem áll le, folytatja „hadjáratát” a srác ellen: az eszköz pedig Bende állítólagos vizelet-visszatartási problémája. Korinna elmondja Dominiknak, mi a valódi baja: túl unalmasnak találja az életét, ezért állandóan Szandrával, a bombázót megrontó lánnyal bulizik.

kozepsuli_19_resz.jpg

image001_9.jpg

Habár nagy slamasztikába került Paula, mégis van ideje a szerelemre gondolni: a latinvérű lány bevallotta a sportlady fiújának, hogy szerelmes belé, de a srác nem viszonozta barátnője osztálytársának vonzalmát.  Az epizód utolsó jelenetében pedig Paula már a fegyelmi bizottság előtt áll. Hogy kicsapják-e az iskolából, s a karaktert megformáló Paola Torres számára a Középsuli-szereplés véget ér-e, az február második felében kiderül.

A sorozat tizenkilencedik része az alábbi linken elérhető:

A Középsuli sorozat egyedi médiatermék, Magyarország legnépszerűbb tinisorozata, melyet kéthetente fiatalok százezrei várnak és néznek a Youtube csatornán. Célja, hogy a fiataloknak a középiskolások mindennapjait mutassa be. A sorozat segítségével felismerhetik a diákok, hogy az ő gondjaik, a problémáik nem egyediek, így nyújt a Középsuli lehetséges alternatívát a kamaszkori krízisek megoldására. Persze mindezt egy különleges, szórakoztató, olykor pikírt stílusban közvetíti, de nem hiányoznak a megható, szívhez szóló részek sem.

Szólj hozzá

tv/rádió Középsuli