2016. feb 12.

5+1 dolog, amit NE kövess el Valentin-napi ajándékválasztáskor

írta: budapest24
5+1 dolog, amit NE kövess el Valentin-napi ajándékválasztáskor

A Valentin-nap beszűrődése az életünkbe olyan, mint amikor egy kéretlen levél érkezik a postafiókunkba. Még az egyébként kiegyensúlyozott hölgyeket is képes őrjöngésre késztetni. Azért, hogy Te ne kerülj ilyen kínos helyzetbe, kövesd az ajándékszakértő Zámbó Árpád 5+1 tanácsát, hogy mit ne csinálj Valentin-napi ajándék választásakor.

jo_ajandek_lehet_a_setarepules_2.jpg

Férfiaknak kényes téma, ezért:

  1. Mindenképpen kerüld a frontális szembesítést!

Máskülönben a „Drágám, Te ünnepled a Szerelmesek napját?” kérdésre, egy olyan undorral fűszerzett lenéző arckifejezéssel találhatod szembe magad, ami örökre beleég a tudatodba.

Ha puhatolózni akarsz, érdeklődj finoman. Ha már elkezdtél listát készíteni a lehetséges ajándékokról, kérlek, hogy egy tollvonással:

  1. Húzd le a giccseket!

Lehet, hogy az a valami kedvesnek vagy jópofának tűnik, de ha felébredsz a Valentin-napi extrarózsaszín ködből, akkor rögtön elszégyelled magad a választásod miatt.

  1. Rá se nézz a piros, szív alakú, rózsaszín és/vagy feltűnően pihe-puha tárgyakra!

Mindig jó teszt, ha elképzeled a párodat, miközben kibontja az ajándékot. Ha ijedtében elfutna, akkor tedd vissza a polcra a cukiságot, és fogd Te is futólépésre.   

Tudom, hogy így kizárólag az étterem marad a listádon. Mert valóban romantikus dolog szépen kiöltözni, és elfogyasztani egy kellemes vacsorát. De semmiképpen sem Valentin-napon! Mivel akkor van a születésnapom, ezért őszinte tapasztalatból mondom:

jo_ajandek_lehet_a_setarepules.jpg

  1. Kerüld az éttermeket ezen a túlzsúfolt napon!

A legjobb helyek tömve vannak, a pincérek fejvesztve rohangálnak, a szentimentalista zongorista pedig annyira átéli a helyzetet, hogy nem tudtok tőle beszélgetni. Ha közösen ennétek egy finomat, inkább főzzetek otthon együtt.

Furcsán hangozhat, de vedd lazára a figurát. A pasik egyébként is a vagány nőket kedvelik, ezért:

  1. Ne ragaszkodj ehhez az egy naphoz!

Ma már rengeteg programot választhatsz, amit bőven van időtök közösen felhasználni. Így Ő sem fogja azt érezni, hogy egész nap vigyázban kell állnia. Válassz egy romantikus sétarepülést Budapest felett, amit ráértek tavasszal együtt felhasználni.

Ha gyakran kikéred mások véleményét, nyugodtan fordulj szakértőhöz, de kérlek:

+1: Hagyd ki a barátnődet a döntésből!  

Ha valami elsőre jó ötletnek tűnik, de másnap elbizonytalanodsz, nyugodtan kérdezd meg a párod legjobb barátját vagy fordulj profi ajándékszakértőhöz.

Neked is szuper Valentin-napot, és jó készülődést kívánok!

5_1dolog_amit_ne_valentin_napon.jpg

 

Szólj hozzá

program Valentin nap