2016. feb 12.

Így készülnek a sztárok a Valentin napra

írta: budapest24
Így készülnek a sztárok a Valentin napra

Ada, Keleti Andi és Kovács Áron elárulja, hogyan hangolódnak az év legromantikusabb ünnepére

Valentin nap a hírességek számára is különleges, ám nekik sem könnyű tettekké formálni az érzéseiket. Keleti Andi és férje, Kovács Áron, valamint Ada párja egyaránt az online vásárlás mellett döntöttek, ahol kényelmesen megvásárolták szerelmüknek a meglepetést. A Valentin napot mindannyian előbb ünneplik, ki elfoglaltsága miatt, ki pedig azért, mert ragaszkodott az évforduló napjához. Miután mindannyian a ruhának örülnek a legjobban, hazánk legnagyobb divatportáljáról tökéletes ajándékokat választottak egymásnak.
kovacs_zoltan_keleti_andi_2.jpg

A szerelmesek ünnepét jellemző romantikus hangulat a kisgyermekes sztárcsaládokat sem kerüli el. Az előadóként és műsorvezetőként ismert Kovács Áron a Valentin napot munkája miatt nem tudja feleségével tölteni, ezért még a nagy nap előtt Gabi stylistjának állt, és egy teljes szettel lepte meg szerelmét.
kovacs_zoltan_keleti_andi.jpg

 „Számomra nagyon fontos, hogy kifejezzük az érzéseinket, és hogy újra meg újra megmutathassam Gabinak, hogy számomra ő a legcsodásabb nő. Nekem persze akkor is tetszene, ha csak egy zsákot rántana magára, de azt hiszem, fontos, hogy magának is megmutassa, két gyerek után is ugyanolyan szép.” – mondta el Áron.

kovacs_aron_boda_gabi.jpg

kovacs_aron_4.jpg

Keleti Andiék házasságában különleges szerepet tölt be a szerelmesek napja. Andi férje, Zoli pont 20 évvel ezelőtt egy Valentin napi bálon kezdett el udvarolni a táncosnőnek. Idén, szerelmük évfordulóján próbára tették egymást. A 20. évet ünneplő, romantikus vacsorán mindketten a másik által kiválasztott ruhákban látogattak el kedvenc éttermükbe, hogy kiderüljön, ennyi idő után vajon eltalálják-e egymás ízlését.

 „Táncosok vagyunk, és ezzel együtt járnak a feltűnő, csillogó ruhák. A hétköznapokon mégis igyekszünk olyan sportos eleganciával öltözni, hogy ennyi év után is elvarázsoljuk egymást. Nagyon jól ismerjük a másik ízlését, ezért nem féltem attól, hogy Zoli valami olyat választ majd nekem, amelyben rosszul érzem magam.” – árulta el Andi a vacsora előtt.
ada_3.jpg

Ada és kedvese bár külön töltik az év legszerelmesebb időszakát, mégsem maradnak romantika nélkül. Máté, az elfoglalt sebész külföldön dolgozik, mégis elhatározta, hogy kedvenc portáljukról, a Fashion Days-ről online rendel ajándékot Adának. A ruha kiválasztását megkönnyítette számára a tudat, hogy azt bármikor visszaküldheti és kicseréltetheti. A meglepetés hatásos volt, a csinos sztár legnagyobb megdöbbenésére futár csöngetett be hozzá egy lélegzetelállító szandállal és ruhával, amiket Ada örömében azonnal meg is mutatott párjának a Skype-on.

„Nem számítottam ilyen meglepetésre. Gondoltam, hogy Máté nem felejtkezik el rólam és esetleg egy csokor virág kíséretében ér majd haza külföldről, de ez teljesen váratlanul ért. Hihetetlen, mennyire tudja, mi illik hozzám, és még a méretet is eltalálta!” – mesélte lelkesen Ada.

ada_2_1.jpg

Szólj hozzá

bulvár életmód