2016. feb 12.

Sztárok kíséretében érkezik hazánkba a világszerte népszerű virtuális szeretetlakat

írta: budapest24
Sztárok kíséretében érkezik hazánkba a világszerte népszerű virtuális szeretetlakat

Paris Hilton a budapesti WestEnd-et népszerűsíti

Ismert sztárpárokkal debütál Valentin-nap alkalmából a Paris Hilton nevével fémjelzett virtuális szeretetlakat a WestEnd előtt. Február 13-án Lola, Dudás Miki és Pordán Petra párjaikkal elsőként pecsételik meg szerelmüket a különleges alkalmazás segítségével.

„A magyar fejlesztésű mobilalkalmazás, a Smart LoveLocks kreatív módon zárja lakatba az érzelmeket, ugyanakkor praktikus is, hisz’ nem terheli a város építményeit. Az ötlet onnan jött, hogy a párizsi Pont de Arts hídra egymillió fémlakat került fel, ami olyannyira megterhelte az építményt, hogy az veszélyessé vált és a polgármester leszedette. Ekkor pattant ki a fejünkből az ötlet, hogy létre kellene hoznunk egy alkalmazást, mely megőrzi a lakatkészítés varázsát, de formájában teljesen újat ad. Ahhoz, hogy létrehozd saját virtuális lakatod, ugyanúgy ott kell lenned a helyszínen, a fizikai és virtuális valóságot összekapcsoljuk és egy különleges dimenziót teremtünk a szerelem, szeretet kifejezésének” – mesél az applikációról Zolcer János, a projekt ötletgazdája.

paris_post_1.jpg

A kezdeményezés fővédnöke a milliárdos celeb, Paris Hilton lett, aki a párizsi Pont de Arts hídon készítette el eljegyzése alkalmából az első virtuális szeretetlakatot. Paris emellett felavatta a Smart LoveLocks pontot jelző táblát is. Az amerikai színésznő hamarosan a magyar felhasználóknak is üzen.

 „Paris Hilton fantasztikus arca az alkalmazásnak, nagyon sok felkérése van, de erre egyből igent mondott, közel érezte magához az ötletet. Most szombaton Magyarországon először, két napon keresztül ingyenesen lehet majd virtuális szeretetlakatba zárni érzéseinket a WestEnd főbejárata előtti téren. Természetesen nem csak a szerelmesekről szól ez az alkalmazás, ugyanúgy egy barátunkat, rokonunkat, de akár egy megfoghatatlan dolgot vagy tárgyat is lakatba zárhatunk. Paris Hilton minden lakatkészítőnek oklevéllel köszöni meg, hogy csatlakozott a rendkívüli kezdeményezéshez” – folytatja az alkalmazás kitalálója.

Szombaton 10 órától tehát, Magyarországon csak a WestEnd City Center előtt lehet ingyenesen, Lola, Dudás Miki és Pordán Petra társaságában egyedi szöveggel és fotóval ellátott virtuális szeretetlakatot készíteni. Egyébként minden elkészített lakat tíz méterrel hosszabbítja meg azt a szeretetláncot, aminek célja, hogy átölelje az egész Földet.

A hétvégén szerelemlakatot készítők között a bevásárlóközpont értékes nyereményeket sorsol ki.

sll_statue_westend.jpg

Szólj hozzá

bulvár Paris Hilton WestEnd