2016. feb 14.

Videóbloggal erősít a Nickelodeon sztárja

írta: budapest24
Videóbloggal erősít a Nickelodeon sztárja

Tudatosan építi karrierjét a Veszélyes Henry népszerű gyerekszínésze

Tudatosan építi a karrierjét a Nickelodeon sikersorozata, a Veszélyes Henry sztárja. Jace Norman még csak a 15. születésnapját ünnepli márciusban, mégis közel félmillió követője van az Instagramon és a Twitteren is rengeteg a rajongója. A márciusi Kids Choice Awards legjobb gyerekszínész kategóriában is jelölt Jace népszerűsége nagyban köszönhető annak is, hogy életének különleges pillanatait megosztja a közösségi oldalakon, és már videóblogon is beszámol a vele kapcsolatos legfontosabb eseményekről.

 veszelyes_henry_nick_2.jpg

A szuperhősök élete nem csak játék és mese, hiszen a bűnüldözéssel járó izgalmak és kalandok mellett nem feledkezhetnek meg egyéb kötelezettségeikről sem. Jól tudja ezt a 13 éves Henry is, akinek az élete gyökeresen megváltozik, amikor a várost védelmező Hőskapitány segédjének áll. Veszélyes Henry-nek az iskolában és családi körben is helyt kell állnia, de szerencsére barátaira mindig számíthat a bajban. Ennek ellenére még nekik sem beszélhet legújabb feladatairól, ahogy az őt alakító Jace Norman sem oszthatta meg követőivel azt a fontos hírt, hogy esélyes március 12-én a Nickelodeon Kids Choice Awardson a legjobb gyerekszínész elismerésre

Pedig az alig 15 éves tini máris rendkívül tudatosan építi karrierjét, amelynek része a rajongókkal való kapcsolattartás is. Norman ezért csak a nomináltak listájának hivatalos bejelentése után, vadonatúj videóblogjának legelső bejegyzésében árulta el, hogy nem érte meglepetésként a hír, miszerint őt is jelölték a díjra, a nagy bejelentés előtt azonban nem mondhatta el senkinek. A tinisztár ma már közel félmilliós Instragram- és több mint hatvanezres követőtáborral rendelkező Twitter-oldala mellett ezen a felületen is kedvez rajongóinak, első bejegyzését több mint húszezren látták.

 

A való életben nem annyira veszélyes, mint inkább elbűvölő színész Instagram posztjait napról-napra 30-40 ezer rajongó lájkolja, ami nem is csoda, hiszen személyes élményeit is megosztja a közösségi oldalon. A tinisztár imád vitorlázni, focizni, és szívesen body boardozik. Van egy tündéri kiskutyája, nemrég pedig a Star Wars szőrös sztárjával, Chewbaccával pózolt a kamerának.

A Kids Choice Awards gálát március 12-én tartják Los Angelesben, itthon március 16-án 18:30-kor nézhetik meg a hazai rajongók, hogy vajon hazaviszi-e Jace Norman a narancssárga léghajót. Addig is szavazni itt lehet: www.kca.nick.tv
veszelyes_henry_nick.jpg

 

Veszélyes Henry vadonatúj részekkel vasárnaponként 18.50-kor Nickelodeon műsorán!

Kids Choice Awards gála magyar szinkronnal március 16-án 18:30-kor a Nickelodeonon!

Szólj hozzá

Nickelodeon tv/rádió