2016. feb 19.

Dr. Alban klipjében táncolt Tücsi

írta: budapest24
Dr. Alban klipjében táncolt Tücsi

Aryee Claudia Dedei, ismertebb nevén Tücsi köztudottan nagyon szereti a zenét, imád énekelni és táncolni is. Tehetségét nem csak a Sláger TV Halló, Angyalok! című új kívánságműsorban csillogtatja meg hétről hétre, hanem Dr. Alban videoklipjében is, amelyben autós és táncos jelenetekben is feltűnik.
tucsi-petra-108.jpg

Tücsit és Pordán Petrát, a Sláger TV új műsorvezető párosát múlt pénteken láthatták először képernyőn a nézők a Halló, Angyalok! című élő kívánságműsorban. Az Angyalok amellett, a kívánságokat teljesítették, az aktuális dalok kapcsán nosztalgiáztak is egy kicsit. „Az egyik néző Dr. Alban egyik slágerét kérte – és kevesen tudják, hogy tavaly nyáron én is szerepeltem az énekes egyik videó klipjében. Mivel tinédzser korom óta szeretek bulizni, imádok táncolni és énekelni is, ezért vállaltam el az egyik főszerepet a Hurricane című klipben. Ezt a videót természetesen a Halló, Angyalok!-ban is megmutatjuk majd” – mondta el Tücsi, aki további részleteket is mesélt a forgatásról.

„A klipben két másik magyar lánnyal együtt szerepeltem. Az egy napos forgatás Budapesten volt, autós és táncos jeleneteket vettünk fel. A legnagyobb élmény az volt, amikor a forgatás szünetében a rakparton egy Cadillac-ban ülve együtt énekeltem Dr. Albannal a Sing Hallelujah-t. Nagyon jó fej volt az énekes” – tette hozzá a Sláger TV csinos műsorvezetője, aki a következő adásban azt is elárulja, hogy mennyire barátkozott össze Dr. Albannal.  

12528270_1025278084194974_1627325344_o.jpg

Tücsi és Petra egyébként már izgatottan készül a Halló, Angyalok! következő élő adására. „Az előző műsorba betelefonált egy fiú, aki kért egy számot, és előre jelezte nekünk, hogy a dal közben kéri majd meg a barátnője kezét. Nagyon izgultunk, hogy végül igent mond-e neki a párja, de egyelőre nem derült ki - elhatároztuk, hogy a következő műsorban megtudjuk” – zárta a beszélgetést Tücsi.

Dr. Alban Hurricane című klipjét az alábbi linken lehet megtekinteni:

Halló, Angyalok! minden pénteken és szombaton élőben 22.00 – 24.00 óra között, a Sláger TV műsorán! Következő két adás február 19-én és 20-án.

tucsi_es_dr_alban1.jpg

Szólj hozzá

zene Sláger TV tv/rádió