2016. feb 21.

A Kaspersky Lab ”vezető” minősítést kapott

írta: budapest24
A Kaspersky Lab ”vezető” minősítést kapott

A Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms jelentésében, immár egymást követő ötödik alkalommal

A Kaspersky Lab ma bejelentette, hogy a “vezetők” négyszögébe került a 2016-os Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms jelentésben. Az értékelés alapjául a “látásmód teljessége” és a “végrehajtási képesség” szempontok szolgáltak.

kaspersky_rgb.jpg

A Kaspersky Lab globális márkaismertsége, növekvő piaci részesedése, az IT-biztonsági iparra gyakorolt erős befolyása és a Gartner által vezetőként való minősítése továbbra is a legjobb végpontvédelmi megoldások fő szolgáltatójaként pozícionálja a vállalatot. A Kaspersky Lab átfogó portfóliója magában foglalja a biztonsági megoldások széles választékát az ügyfelek legtágabb körének megvédésére a kiberfenyegetések minden típusával szemben, továbbá a vállalat több top 3 helyet szerzett 2015-ben a független tesztekben, mint bármely más gyártó. Az iparágvezető tudásbázis által támogatott Kaspersky Lab termékeit 400 millió felhasználó és 270 000 vállalati ügyfél választotta biztonsági megoldásként.

“Örömmel tölt el minket, hogy továbbra is vezetőként pozícionált minket a Gartner Magic Quadrant jelentésében, immár egymás után ötödik alkalommal. Ezentúl is biztosítjuk az iparág legjobb többrétegű védelmét azáltal, hogy globális kiberbiztonsági tudásunkat olyan technológiákká alakítjuk, amelyek elhárítják a fenyegetések minden fajtáját, az ismerteket, az ismeretleneket és a leginkább fejletteket egyaránt. “ – mondta Nikita Shvetsov, a Kaspersky Lab technológiai vezetője. “Az évek során a nagy IT-fenyegetések ellen vívott küzdelemben szerzett rengeteg tapasztalatunk lehetővé tette számunkra olyan végpontvédelmi megoldások kifejlesztését, amelyek egyesítik a könnyű kezelhetőséget a hatékony védelemmel annak érdekében, hogy megfeleljünk ügyfeleink legváltozatosabb igényeinek.”

Szólj hozzá

tudomány program Kaspersky Lab