2016. feb 23.

Bringából lámpát? Az Industrial Kid-del semmi sem lehetetlen!

írta: budapest24
Bringából lámpát? Az Industrial Kid-del semmi sem lehetetlen!

Aki szeret bringázni és ért is hozzá, most biztosan a fejéhez kap, hogy "úristen, ez miért nem nekem jutott előbb az eszembe?!"

industrialkid_piros3.jpg

 Bizonyára azért, mert egy kreatív és szerfelett attraktív csapat egy picivel fürgébb tudott lenni. A csapat, amit kivételesen nem egy marék egyetemista, hanem néhány igen jóképű családapa alakot (Belső Péter, Fodor Imre és Horváth Balázs), keverve a sportot a határtalan gyermeki fantáziával alkotta meg Bike my home nevű kampányát, amelyben bicikli alkatrészekből készült asztali lámpákkal kísérlik meg meghódítani az európai és remélhetőleg az amerikai dizájn piacot is egyaránt.

industrialkid_arany2.jpg

Industrial Kid from Peter Belso on Vimeo.

A közönség számára szervezett kampányindító rendezvényen többek közt az is kiderült a bringalámpáról, hogy mindez idáig, már közel 100 darab lámpa talált gazdára szerte Európában, és kiváló ajándéktárgynak bizonyultak számos édesapa és gyermeke szobájának íróasztalán. Mindez pedig, nem csak az ötletes dizájnnak, hanem annak is köszönhető, hogy még a lámpa alkatrészek színeinek sem szabnak határt a tervezők: az Industrial Kid-nél tényleg olyan színű lámpád lehet, amilyenről csak álmodsz! A markolat, a fékkar, a kormánynyak és a bowden-ház színe is a fantáziádra van bízva. Mentafagyi, eperturmix, vagy csokis fánk hangulatban talál a színválasztás? Ha jól sikerül a választás – és miért ne sikerülne –, a végeredmény bizony passzolni fog a lakásodba. A kreativitás mellett pedig, természetesen az energiatakarékosságról sem feledkeztek el: a LED fényforrás a fékkar meghúzásával kapcsolható fel és le

industrialkid_menta1.jpg

És éppen ennek a sikernek és népszerűségnek köszönhetően döntött úgy az Industrial Kid apagárdája, hogy miért is ne kísérelnének meg eme startup-jukkal betörni a közösségi finanszírozás világába is? Az elszánt apukák nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, minthogy tömeggyártásig juttassák el a bringalámpákat, hogy azok minél több család otthonába eljuthassanak.  És minden jel szerint, ez immáron nem csak egy gyermeki álom, hiszen a február 22-én, este 20:00 órai kezdettel útjára indított, "Bike my home" közösségi finanszírozási kampányukban kitűzött 20.000 dolláros összeg összegyűjtésében, már az első egy óra leteltével megközelítették a bűvös 10.000 dolláros limitet. Mindeközben pedig lehet, hogy már te is eljátszottál fejben a gondolattal, hogyan mutatna a lakásodban egy ilyen remekbe szabott, dizájnos bringa alkatrészekből összeállított asztali lámpa? Nos ne gondolkodj tovább, inkább klikkelj és csapj le egyre, mert a 45 napos kampány ideje alatt (2016. február 22. és április 06. között), most earlybird áron juthatsz hozzá bármelyikhez! Ráadásul nem csak a saját otthonotok dizájnját dobhatjátok fel vele, de ahhoz is hozzájárulhattok, hogy az Industrial Kid lámpái (országúti, vintage, stb. stílusban) sorozatgyártásba kerüljenek és idővel fali és mennyezeti lámpáik is elkészülhessenek.

dia8.jpg

dia4_1.jpg

Az Industiral Kid, „Bike me home” bringái az alábbi linken érhetőek el, ahol már rögtön meg is rendelheted a számodra legkedvesebbet:

 

dia2_1.jpg

dia10.jpg

.

Szólj hozzá

tudomány életmód Industrial Kid bike me home