2016. már 01.

Március 1-én érkezik Halle Berry sci-fi sorozata a FEM3-ra

írta: budapest24
Március 1-én érkezik Halle Berry sci-fi sorozata a FEM3-ra

Igazi nagyágyúkkal érkezik a FEM3 legújabb országos televíziós premiere, A létezés határa. A misztikus széria főszereplője az Oscar-díjas Halle Berry, producere pedig a filmes legenda Steven Spielberg. A történet középpontjában Molly áll, aki egy 13 hónapos űrbéli küldetésből tér haza családjához. Az asztronauta bár egyedül volt a bő egy év alatt, mégis rejtélyes módon teherbe esik.

halle-berry-1431071099.jpg
Molly Woods 13 hónapos expedícióra indul az űrbe, ahol csak magára számíthat. A magányos hónapok alatt felettesei mellett folyamatosan kommunikál családjával, ám 13 órára megszakad a kapcsolat az asztronauta és a Föld között. Senki nem tudja, ez idő alatt mi történt, ám az csak Molly hazatérése után derül ki, mennyire komoly jelentősége van ennek a „kiesett” időszaknak. Egy orvosi vizsgálat alatt kiderül, Molly gyermeket vár. Hátborzongató eseményeket azonban nem csak ez a történetszál tartogat, hiszen a főhősnő és kutatóként dolgozó férje, John egy robot kisfiút nevel saját gyermekeként. A férfi azon dolgozik, hogy miként élhet egymás mellett ember és robot úgy, hogy közöttük igazi érzelmek, valódi kötődés alakuljon ki.

A Steven Spielberg nevével fémjelzett A létezés határa főszerepében az Oscar-díjas Halle Berry látható.

„A forgatókönyv elképesztő volt, semmi ehhez foghatót nem olvastam korábban. Steven Spielberg pedig azt hiszem a legmegfelelőbb ember, ha egy földönkívüliekről és természetfeletti erőkről szóló sci-fi sorozatot szeretnél készíteni, ez nem kérdés” – mondta Halle Berry, aki azt is bevallotta, ő bizony hisz az idegenekben.

Az Oscar-díjas színésznő mellett a nézők egy másik régi ismerőssel is találkozhatnak A létezés határában. Molly férjét ugyanis a Vészhelyzet Kovacs doktora, Groan Visjnic alakítja. A főszereplő Halle Berry magyar hangja pedig Liptai Claudia lesz.

A létezés határa – március 1-től minden kedden 22:00-tól a FEM3-on



A létezés határa promo

Szólj hozzá

FEM3 tv/rádió