2016. már 02.

Együtt rágunk, együtt nevetünk! Itt a 8. Gyerek ARC pályázata

írta: budapest24
Együtt rágunk, együtt nevetünk! Itt a 8. Gyerek ARC pályázata

2016-ban ismét lesz Gyerek ARC pályázat és kiállítás. Az ARC, az Orbit főtámogatásával pályázatot hirdet 6-14 év közötti gyerekek számára.

fbcover.jpg

A pályázat beküldési határideje: 2016. április 15.

Hagyománynak számít, hogy a pályázati kiírás egy képzeletbeli lény, Biox levele nyomán születik. Íme, egy részlet az idei levélből: 

"Tegnap új dolgot tanultunk a földlakókról. Egy filmet néztünk kacagó, nevető földi gyerekekről. Micsoda fehér fogsorok!... Mitől marad egészséges a szátok, és hófehér a fogatok? És az a lufi, amit felfújtok valóban segít megóvni a fogatokat?  

...Az elmúlt években rajzaitok által rengeteg hasznos információhoz jutottam a földi élettel kapcsolatosan. Most még több széles mosolyt szeretnék látni a rajzaitokon..."

Bármilyen, a témához kapcsolódó ötletet megvalósíthatnak a pályázók, vagy kapcsolódhatnak a pályázati kiírásban megadott tematikához: "Rajzolj Bioxnak minimum 3, maximum 6 képkockából álló képregényt a szájápolás és a rágózás fontosságáról, a fogak épen tartásáról, vagy rajzodon mutasd be egyik kedves emléked, ami a legszélesebb és leghófehérebb mosolyát hozta elő barátaidnak és neked!"

A legjobb 70 rajzból idén is látványos óriásmolinó kiállítás születik, amely 2016. május 21-től június 21-ig Budapesten tekinthető majd meg.
gyerekarc_logo_magyar.jpg

Az Orbit mint az SOS Gyermekfalvak elkötelezett támogatója idén április 1. és június 30. között széles körű társadalmi összefogásra szólít fel. Ebben az időszakban minden megvásárolt Orbit rágó termék után 1 Ft-tal támogatja az SOS Gyermekfalvakat. A gyerekek rajzaikkal tudnak kapcsolódni a kampányhoz: minél több rajz érkezik be a Gyerek ARC pályázatra, annál több pénzt juttat az Orbit az SOS Gyermekfalvaknak, ahol olyan gyerekek élnek, akik nem élhetnek a saját szüleikkel. Ezeknek a gyerekeknek az SOS Gyermekfalvak ad biztonságot, szeretetet és új családot.

Az iskolák felé is felhívással fordulnak a pályázatkiírók: a kiállításon a legtöbb pályaművel szereplő iskola, az ORBIT által felajánlott Smart TV-t kapja, továbbá az ORBIT vállalja, hogy az iskola 30 tanulóját a Budapesten megrendezendő Gyerek ARC kiállítás megnyitójára/díjátadójára utaztatja. 

A pályázati kiírás teljes szövege, a pályázati feltételek és a pályázás módja a www.arcmagazin.hu weboldalon olvasható. További információk: www.facebook.com/arcmagazin.

4a1d863b-c9b9-4dc1-b741-af61799aa86b.jpg

Szólj hozzá

program