2016. már 15.

Milyen gyerekruha menő 2016-ban?

írta: budapest24
Milyen gyerekruha menő 2016-ban?

Sportos balerinák és vagány szuperhősök a szezon slágerei

Megérkezett a tavasz! A fiókból ilyenkor előkerülnek a színes, üde darabok, ám sokszor nagy fejtörést okoz a szülőknek, hogy mibe is öltöztessék gyermekeiket a trendekhez és a kiszámíthatatlan időjáráshoz igazodva. Most a Fashion Days stylistjai bemutatják, melyek lesznek a tavaszi/nyári szezon irányvonalai, és hogyan érdemes a ruhadarabokat kombinálni, hogy teljes legyen a siker az iskolában. 

fiu_szett_1.jpg

A legtöbb szülő szeretné gyermekét trendi, mégis kényelmes és praktikus ruhákba öltöztetni. Március beköszöntekor a téli meleg ruhákat felváltják a lengébb, vidámabb darabok, ám az időjárás szeszélyes, így nehéz megtalálni a megfelelő kombinációkat. A legnagyobb divatportál, a fashiondays.hu stylistjai összeállítottak pár, az idei trendhez illeszkedő szettet, hogy megkönnyítsék a választást és egyszerűbb legyen kiigazodni a legújabb stílusirányzatok között.

Balerina

A balerina stílust szinte minden kislány kedveli, de most a designerek egy kicsit sportosabb, vagányabb hangulatban fogalmazták újra ezt a vonalat. Nagyszerűen illenek hozzá a mintás leggingsek, vászoncipők, kardigánok és flitteres díszítések. Színekben is elrugaszkodhatunk a megszokott rózsaszíntől, csempésszünk kellemes pasztellt, fehéret és halványszürkét egy-egy szettbe.

lany_szett_1.jpg

Lezser romantika

Az idei kislánydivatban a már örökzöldnek számító romantikus stílus és a praktikus lezserség ötvöződik. A pasztell árnyalatú, virágmintás darabok nagyszerűen összeillenek a sportos fazonú pulóverekkel, világoskék farmernadrágokkal. Sportcipőkből is már óriási a választék, romantikus rózsaszín vagy virágmintás variációkat is megtalálhatunk az üzletek polcain. 

lany_szett_2.jpg

Trópusi hangulat 

A gyerekek számára készült mintatrendekben idén tavasszal hangsúlyosak a trópusi hangulatú minták, a nyári divatban pedig még inkább középpontba kerülnek. Ezek a vidám minták nagyszerűen párosíthatóak a kék bármelyik árnyalatával, kiegészítő színként zöldet, korallt és egy kevés sárgát ajánlanak a stylistok. A pamutpólóval, vászon- vagy farmernadrággal, és kényelmes tornacipővel alkotott szettek tökéletes választás a fiúk számára. 

Képregények

A fiúruházati trendekben a rajzfilmes és szuperhős minták mindig nagy slágernek számítottak. 2016-ban, amikor a moziban is a képregényfilmek képviselik az uralkodó irányzatot, ezek különösen hangsúlyosak lesznek. A rajzfilmes stílushoz jól illeszkednek a vagány, akár kicsit extrém kiegészítők is, valamint a baseball sapkák és hátizsákok.

fiu_szett_2.jpg

Nagyvárosi hangulat

Már a gyerekek is rajonganak az utazásért és a nagyvárosok hangulatáért, ezt pedig a legfrissebb divattrendek is tükrözik.  Nagyon lezser, elsősorban farmerruházatra, nyomott mintás pólókra, pulóverekre és tornacipőkre épül az irányzat. Nagyvárosi hangulatot tükröző kiegészítők passzolnak hozzá, mint például egy térképes, képeslapos, zászlós darab. 

fiu_szett_3.jpg

 

Szólj hozzá

divat életmód