2016. már 16.

Csütörtökön ismét a legtehetségesebb nőket díjazza a GLAMOUR

írta: budapest24
Csütörtökön ismét a legtehetségesebb nőket díjazza a GLAMOUR

30 jelölt, 55 ezer szavazat, 800 vendég, mintegy 500 Facebook-poszt – holnap startol a GLAMOUR Women of the Year 2016, amely nem csupán megújult helyszínnel, kategóriákkal és kisfilmekkel, de egy szelfiszobával is várja meghívottjait. A népszerű női magazin idén is a nők ünneplésére helyezi majd hangsúlyt, ahol a legjobb színésznő, énekesnő, divattervező, kiegészítőtervező, lakberendező és közösségimédia-sztár mellett, társadalmi felelősséget vállalva egy újabb hazai hősnőt is díjjal jutalmaz a lap szerkesztősége.
maroy_krisztina_1.jpg

Nyolcadik alkalommal is legördül a 20 méteres pink szőnyeg, ahol a hazai divat- és médiavilág ismert alakjai ismét legjobb szettjeikben mutathatják meg magukat. Ezúttal a Várkert Bazárba költözik a külföldi színvonalat idéző GLAMOUR Women of the Year, amely évről évre új koncepcióval, de változatlan főüzenettel nyitja meg kapuit.

„A lényeg minden évben ugyanaz: a nőket ünnepeljük. Szeretnénk reflektorfénybe vonni a tehetséges magyar nőket. A pink szőnyegen évről évre felbukkannak ismert emberek is, akik csodás ruhakölteményekben pózolnak. Természetesen idén is fontos célunk, hogy a szépséget és a divatot is ünnepeljük ezen az estén” – kezdte Maróy Krisztina, a Glamour magazin főszerkesztője, aki az idei év két új kategóriájának koncepciójáról is mesélt: „A kor szellemének megfelelően úgy éreztük, a digitális média teljesen megváltoztatta az életünket. Sokan még csak kapkodják a fejüket, vannak azonban olyan magyar hölgyek, akik kitartó, profi munkával elképesztő követőtábort építettek fel az elmúlt években. Itt az ideje, hogy őket is a pink szőnyegre csábítsuk. Szintén új kategória „Az év lakberendezője” is. A trendek ugyanolyan erőteljesen befolyásolják a környezetünk dizájnját is, mint amennyire a ruhatárunkat. Fantasztikus dizájnereket mutatunk be, akik mindenkit inspirálnak majd egy kis tavaszi lakásfelújításra”.

Egyetlen szobrocskának sorsáról minden évben a magazin vezetése dönt, így a 2016-os hősnőnek járó elismerést a Greenpeace képviselője kapja.

„A társadalmi felelősségvállalás kérdése nagyon fontos a számunkra is, mint ahogy véleményem szerint minden divatos, sikeres cégnek. Idén a GLAMOUR szerkesztősége Kaufer Virágnak, a Greenpeace képviselőjének adja át Az év hősnője díjat. Mi, a magazin szerkesztői maximálisan egyetértünk azzal az üzenettel, amivel az aktivisták a pink szőnyegre lépnek majd: There is no Planet B. Azaz nincs egy B bolygó, amire mindannyian átköltözhetnénk, ha a Föld már lakhatatlanná válik” tette hozzá Maróy Krisztina.

Pár nap és hamarosan kiderül, hogy az olvasók szavazatai alapján 2016-ban kik nyerték el a hat kategória legjobbjainak járó címet.

Szólj hozzá

program GLAMOUR Women of the Year