2016. már 19.

Judy: „Maja a mindenem”

írta: budapest24
Judy: „Maja a mindenem”

Amióta Judy kislánya Maja megszületett, minden nap arról szól a Groovhouse énekesnőjének életében, hogy őt boldoggá tegye. Judy igyekszik az idejét úgy beosztani, hogy minél több időt tölthessen Majszival, ahogy ő becézi. Ezért elutazott a család a fővárosi nyüzsgésből, hogy együtt, tartalmas kikapcsolódásban lehessen részük.

_csg4052.jpg

„A koncertezések miatt nagyon mozgalmas az életünk, így arra gondoltam, hogy mediterrán élményeket keresve, elutazunk valahová hármasban. – kezdi Judy – Számomra a pihenés csak Majával együtt teljes, szóba sem került, hogy ő otthon maradna. Maja születése óriási változást hozott az életünkbe. Körülötte forog minden, és neki köszönhetően újra vannak ünnepeink is. Felnőttként már nem annyira hangsúlyos a karácsony vagy a születésnap, de Maja visszahozta a készülődés varázslatát az életünkbe.”

_csg4080.jpg

_csg4094.jpg

_csg4123.jpg

_csg4152.jpg

„ Maja nagyon bátor, nyíltszívű kislány, öröm vele az utazás. – veszi át a szót Balázs, Judy férje – A Hotel Castello**** recepciójára a gurulós bőrönd tetején ülve húztam be, mosolygott is rajta mindenki. Sajnos Maja éppen az érkezésünk napján belázasodott, de hamar jókedvre derült, amikor felfedeztük, hogy a szállodában két játszóház is van. – kacsint Balázs Majszira – Legtöbbször ő itt játszott, míg mi kávéztunk a rusztikus téglafalak között.”

„ Apa és lánya hihetetlenül jót szórakoztak együtt a fürdőben, - szólal meg ismét Judy – egyszerre csúsztak le a két csúszdán a medencébe, ahol én aggódva vártam őket, ugyanakkor büszke is voltam a bátorságukra. Balázs nagyon figyelmes volt velem, míg ő Majára vigyázott, addig én különböző szépségápolási kezeléseken vehettem részt. Az egyik ilyen a halpedikűr kezelés volt, ami nagyon csiklandós élmény volt számomra. – kacag fel hangosan Judy. – Kipróbáltuk a só szobát is, ami különösen jó hatással volt Maja száraz köhögésére. Délutánonként pedig nagyokat sétáltunk a siklósi vár tövében, közben fogócskáztunk és nagyokat nevettünk is.”

Judy és családja élményekben gazdagon vágtak neki ismét a hétköznapoknak, ahol Maja az oviban szívesen mesél majd az átélt kalandjairól, Judy és Balázs pedig házasságukat még jobban megerősítve, boldogan vetik bele magukat az előttük álló kihívásokba.

_csg4288.jpg

_csg4343.jpg

_csg4357.jpg

Szólj hozzá

bulvár életmód