2015. júl 08.

Jön a Tengerparti Tini Mozi 2!

írta: budapest24
Jön a Tengerparti Tini Mozi 2!

A Tengerparti Tini Mozi elsöprő sikere után idén nyáron érkezik a második rész!

Nyár végén járunk, a szörfszezonnak vége, a Tengerparti Tini Mozi szereplőinek ideje visszatérniük a középiskolába. Brady, a laza srác és Mack, a szorgalmas csajszi kapcsolata a felhőtlen nyaralás után fordulóponthoz ér. Időközben Lela és Tanner, az előző részben megismert West Side Story-s barátaik váratlan látogatást tesznek náluk a „való életben”. Mivel Mack és Brady nagyon jól tudják, hogy az igazi és a filmes világ nem egyeztethető össze, így tervet szőnek, és Lela nyakláncának varázserejét is bevetve igyekeznek biztonságban hazajuttatni a 60-as évekbeli csapatot, mielőtt még túl késő lenne.

 hu_tbm_brs_gbl.png

A fantasztikus, zenés-táncos folytatás kiváló kikapcsolódást nyújt a gyerekeknek, a tiniknek és az egész családnak. A főszerepekben a Disney Csatorna fiatal szívtiprója, az Austin és Ally című sorozattal és az R5 nevű, népszerű amerikai zenekarral befutott Ross Lynch és a Jessie-ben is felbukkanó Maia Mitchell láthatóak, de az első rész többi szereplője is visszatér!

A Tengerparti Tini Mozi 2 megtekinthető a Disney Csatornán július 18-án, szombaton 16:00-tól. 

Néhány érdekesség a forgatásról és a szereplőkről: 

  • A Tengerpart Tini Mozit és a folytatást egyaránt egy egzotikus amerikai szigeten, Puerto Ricóban forgatták. Az idilli helyszínnek árnyoldalai is voltak: a színészeknek és a stábnak meggyűlt a baja a rekkenő hőséggel és a szúnyogokkal, ezért a fényvédő krém és a rovarűző spray alapkelléknek számított.
  • Annak ellenére, hogy Ross és Maia szerelmespárt alakítanak, egyszer sem csókolóznak! Az első és a második rész forgatásán is vettek fel romantikus csókjeleneteket, ám ezek végül nem kerültek be a filmekbe.  
  • Nemcsak a szereplők, hanem a szörfdeszkák is visszatérnek a folytatásban – ám csak kellékként. Szörfözés ezúttal sajnos nem szerepel a sztoriban, de a hamisítatlan tengerparti hangulat természetesen most is garantált!. 
  • A már jól ismert arcokon kívül felbukkannak új karakterek is – például a Mack legjobb barátját alakító Piper Curda, aki szerepel a Disney Csatorna Nem én voltam! című sorozatában is. 
  • Lela megformálója, Grace Phipps szerepelt a hazánkban is óriási népszerűségnek örvendő Vámpírnaplók című sorozatban, illetve a Frászkarika című mozifilmben a macsó Colin Farrell oldalán.

6 dolog, amit nem tudtál Ross Lynch-ről:

  • A legnagyobb félelme elég horrorisztikus!

„Nagyon ki tudok borulni horrorfilmektől. Simán elviselem, ha a vidámparkok tematikus helyszínein mindenféle szörnyek ijesztgetnek – de a rémisztő filmeket nem bírom. Furcsa, de a képzeletem teljesen megőrül, ha horrorfilmet nézek. Valóságosnak érzékelem a történéseket, és ez kikészít.”

brady.png

  • A fényképezőgépektől teljesen belelkesül!

„Repülők, új hangszerek és fényképezőgépek – ezekre a dolgokra teljesen rá vagyok kattanva! Állandóan fényképezek. A Tengerparti Tini Mozi 2 forgatási helyszínére, Puerto Ricóba is elvittem a gépem, és sikerült csinálnom néhány remek fotót. Szeretem a spontaneitást, és igyekszem megörökíteni az önfeledt pillanatokat. Mindig meglepem az embereket a képeimmel!”

  • Régebben volt egy nagyon furcsa háziállata!

„Egyszer volt egy remeterákom, de a nevére már sajnos nem emlékszem!”

  • A szíve mélyén igazi rocker! 

„Elvis, Bruce Springsteen, Marvin Gaye és Robert Plant – őket hallgatva nőttem fel. A zenei példaképeim sora végtelen.”

  • Különös vacsorapartnert választana magának!

„Ha bárkivel együtt vacsorázhatnék a múltból vagy a jövőből, akkor George Washingtont választanám. Ő volt az első amerikai elnök, biztos vagyok benne, hogy nagyon izgalmas lenne vele beszélgetni.”

  • Állandóan az utazáson jár az esze!

„Szeretek utazni, és nagy álmom, hogy sok különböző országban élhessek. Szeretnék például Dániában és Ausztráliában lakni egy ideig, illetve szeretnék Londonban albumot csinálni, és kipróbálni az ottani létet. Csomó helyet szeretnék felfedezni, de természetesen mindig visszatérnék a szülőföldemre, Kaliforniába.”

Disney Csatorna

A Disney Csatorna egy 24 órás műsorsugárzású csatorna, mely a 6-14 éves gyerekeknek és családjaiknak szól. Programkínálatában számos népszerű sorozat (például Violetta, Austin és Ally, Riley a nagyvilágban és Az eb és a web) és filmek (például Tengerparti Tini Mozi és Megkutyulva) szerepel. A magyarországi Disney Csatornán megtekinthető a Star Wars Lázadók című sorozat is, amit a Lucasfilm és a Marvel gyárt. 

A Disney Csatornán elérhető tartalmak olyan értékeket közvetítenek, melyek segítik a gyerekeket a felnőtté válásban; illetve arra ösztönzik őket, hogy higgyenek önmagukban, valósítsák meg az álmaikat, és töltsenek minél több időt a családdal és a barátokkal. 

A Disney Csatorna Magyarországon 2009 szeptemberében kezdte meg működését, és folyamatosan a legjobb 3 közt van az országban elérhető szabad hozzáférésű gyerekcsatornák között.

Szólj hozzá

Tengerparti Tini Mozi 2